• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 4 tervisekuu nippi Omarahalt

4 tervisekuu nippi Omarahalt

September annab meile märku algavast sügisest ja jahedamatest ilmadest. Temperatuuri- ja keskkonnamuutused mõjutavad paratamatult ka meie tervist ning seepärast on sügis just see aeg, kus tasuks oma tervisele erilist tähelepanu pöörata. Tervis on meie tähtsaim vara, mida tuleb hoolega hoida ja poputada. Haigestumise ennetamiseks on oluline teha “eeltööd”.

Omaraha toob Sinuni kasulikke nippe, kuidas sügis- ja ka talvehooajal olla terve ja hoitud!

Riietu vastavalt ilmale. Nagu vanasõnagi ütleb: “pole halba ilma, vaid on halb riietus”. Õues võib küll tunduda veel soe, kuid salapärane sügistuul võib meid siiski väljas viibides kimbutama tulla. Sügisilmadele vastava riietuse märksõnad on vee- ja tuulekindel jope, vettpidavad saapad, soe kampsun ja kindlasti ka müts, kindad ja sall.

Turguta oma tervist. Viise oma tervise turgutamiseks ja hoidmiseks on ääretult palju, alustades apteegis müüdavatest vitamiinidest ja toidulisanditest kuni tervisejookide ja -shottideni välja. Apteekide valikust leiab hulgaliselt erinevaid vitamiine, näiteks C- ja D-vitamiine või multivitamiine. Samuti on viimasel ajal läinud moodi erinevad ingveri- ja sidruni-tervisenapsud, mis meie tervist turgutavad ja aitavad immuunsust tugevana hoida. Oma hoolivuse näitamiseks on armas mõte lähedastele kinkida tervist - kingipakki võib näiteks panna vitamiine, immuunsust tugevdavaid ekstrakte või preparaate.

Alkoholivaba september. Tervise huvides on mõistlik teha pause ka alkoholi tarbimisest. Olgugi, et vahetevahel tuleb ette olukordi, tähtpäevi ja üritusi, millega kaasneb ka alkoholiga tähistamine, siis kuldreegliks alkoholi puhul ei saa kunagi olla “mida rohkem, seda uhkem”. Ennekõike tuleb tarbida mõõdukalt ja vajalik on tervise huvides teha alkoholi tarbimisest ka pause. Siinkohal on hea võimalus liituda kampaaniatega, mis kutsuvad üles tegema alkoholivabasid perioode ja kaasata sinna ka oma sõbrad ja lähedased, sest kambavaim on see, mis motiveerib ja viib positiivsete tulemusteni.

Toitu tervislikult ja liigu palju. Tervislik eluviis on tugeva tervise aluseks. Mitmekesine ja tasakaalustatud toit, sport ja rohke liikumine on vähim ja ühtlasi ka parim, mida oma tervise jaoks teha saame. Tugev füüsiline tervis annab pimedal sügisesel ajal energiat ja jõudu tegutsemiseks, mis on oluline ka vaimse tervise hoidmise seisukohast.

Kui tunned, et tervislikuma elustiili saavutamiseks on vaja lisavahendeid, siis tea, et Omaraha.ee saab Sulle alati abiks olla! Tutvu laenupakkumistega SIIN.


Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти