• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 5 kõige vägevamat uue aasta lubadust

5 kõige vägevamat uue aasta lubadust

Aasta lõpp ei ole enam kaugel ning kohe ongi käes aeg teha möödunud aastast kokkuvõte ning mõelda, mida uuel aastal saaks teisiti või veel paremini teha. Ehk anda ka mõni uusaastalubadus ning viia täide ammune unistus? Siin on 2022. aasta viis kõige vägevamat uue aasta lubadust!

1. soov. Reisimine. Reisimine annab energiat ja emotsioone pikaks ajaks
Reisimine on justkui elukestev õpe – alati pakub palju emotsioone, ootamatuid olukordi, ägedaid seikluseid, õpetab tundma uusi kultuure ning mugavustsoonist väljatulekut. Olenemata sellest, kas plaanid reisi teisele poole maakera Aasiasse või Ameerikasse, soovid maiustada mereandidega Vahemere ääres või teha ägeda autoreisi Inglismaa vanadesse lossidesse, tuleks planeerimisega alustada varakult. Tegelikult algabki ju reisimine juba enne lennukile või autosse istumist, sest esmalt tuleb teha plaanid ning planeerides saab reisi justkui juba ette läbi teha ja põhiosa kuludestki välja arvutada. Kui Sul on unistus näha püramiide või käia ära Nordkapis, ära lükka selle teostamist edasi. Tõde on see, et kahekümne aasta pärast ei kahetse Sa enam seda, mida tegid, vaid seda, mis tegemata jäi!

2. soov. Kodu korda! Käes on parim aeg koduremondiks
YIT Eesti värskest uuringust selgus, et koguni iga kümnes eestimaalane tunneb oma kodu pärast külaliste ees häbi. Eks oma osa on siin ka asjaolul, et viimastel aastatel oleme pidanud senisest rohkem kodukontoris viibima ning oleme kodus ehk liiga palju aega veetnud. Tegelikult ei ole asi üldse nii tumedates toonides – remonti vajav kodu ei ole aga sugugi maailma lõpp, vaid juba üsna vähesega on võimalik muuta tubade ja köögi välimust ning hubasust. Just nüüd on parim aeg võtta ette kodu remont, et enne suve saada elamine värskendatud. Kõige parem oleks muidugi teha kodu korda kogutud säästude eest, ent kui plaane pidades siiski selgub, et eesootav remont tuleb põhjalikum ning vajab rohkem raha, on abimeheks Omaraha paindlik väikelaen.

3. soov. Uued modernsed kodumasinad. Kodumasinad muudavad tüütud kodutööd mõnusaks ja lihtsaks
Kodu kõige tähtsamad kodumasinad on kahtlemata pliit, ahi, külmkapp, nõudepesumasin ning pesumasin koos kuivatiga. Viimaste kuude lõikes on aina olulisemaks lisaks kodumasinate disainile, suurusele ning kasutusmugavusele saanud ka nende energiatõhusus – mida ökonoomsem ja intelligentsem seade, seda vähem elektrienergiale igakuiselt raha kulub. Vaata aga julgelt kodus ringi ning mõtle, kas 15 aastat vana ja kõvasti undav külmik pole liiga priiskav kodumasin ning vajaks ehk väljavahetamist energiasäästliku ja väga vaikselt töötava uue põlvkonna külmkapi vastu? Lisaks üllatavad uued kodumasinad ka oma mitmekülgsete võimalustega – näiteks kaasaegsed pesukuivatid pakuvad triikimisrežiimi ning jalanõude kuivatamise võimalust, külmkapid on varustatud infoekraanidega ja annavad signaali, kui uks peaks lahti ununema. Rääkimata praeahjudest, mis end ise puhastavad. Unista julgelt moodsast kodust, konsulteeri kodutehnika kaupluse müüjaga ning uuenda juba täna oma seadmeparki!

4. soov. Autoremont või päris uus sõiduriist. Ehk tasuks mõelda uuele pereliikmele?
Auto on nagu pereliige, vajades samamoodi hoolt nagu inimene. Mida hoolsam on peremees, seda paremini auto tervis vastu peab ja seda turvalisem on sellega sõita. Seega on ehk käes aeg lasta oma sõbra mootor ning muud kuluosad hoolikalt üle vaadata ja vajadusel väike uuenduskuur teha. Võib-olla vajab masin ka uusi rehve, kojamehi ja korralikku salongipuhastust? Väga oluline on auto tervise eest hoolitsemine ka sellisel juhul, kui mõlgutad mõtet autovahetusest, sest mida rohkem korras on sõiduk, seda enam on uus omanik nõus selle eest maksma. Ja mis saab Sinust? Kas südames on soov leida endale uus sõiduriist? Kui tunned nii, siis alusta eeltöödega kohe – vii end kurssi erinevate mudelite eelistega ja tee nimekiri mugavustest ja lisafunktsioonidest, mida Sinu uus auto peab kindlasti sisaldama. Autovahetus toob ellu põnevust ja vaheldust pikaks ajaks.

5. soov. Mõnus igapäevaelu. Unistused ei pea olema suured, küll aga pakkuma rahuldust
Vahel on nii, et suured soovid pigem hirmutavad ega tekitavad mõnutunde asemel liigset pinget. Sel juhul tasub võtta hoog maha ja panustada pisikestesse lubadustesse – näiteks alustada ammu mõttes mõlkunud hispaania keele õpinguid, astuda uuesti kooli mõnda põnevat eriala omandama, õppida investeerima või soetada armas tõukoer, kellega näitustel hakata käima. Iga taoline samm, mille ette võtad, on Sinu enda jaoks ning Sinu enda unistuse täitmiseks. Unistama ei pea väga suurelt, kuid unistus peab olema midagi sellist, mille täitumist Sa ise hinges tõesti soovid. Mõtle, mis on see, mis Sind õnnelikuks teeb ja alusta selle poole liikumist!

Kui vajad oma unistuste ja uusaastalubaduste täitmiseks lisaraha, saab Omaraha.ee Sulle alati abiks olla. Tutvu Omaraha laenupakkumistega SIIN.

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

 
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти