• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 7 viisi, kuidas kevad koju tuua

7 viisi, kuidas kevad koju tuua

7 viisi, kuidas kevad koju tuua

 

Aprilli loetakse aedniku tööhooaja ametlikuks alguseks. Varasematel kuudel on üht-teist aias toimetatud, kuid nüüd pühitakse töötunkedelt ja töökinnastelt tolm ning aiatööd hakkavad täies hoos pihta! Olgu Sul suur või väike aiamaa, rõdu või taimekasvatus hoopis toas - taimede jaoks on kevad kohal. Kuidas aga endale kevad lähemale tuua?

1. Grillihooaja avamine

Kas oled oma perega grillihooaja avamiseks valmis? Värske õhk, tore meeleolu ja suurepärane toiduelamus: täpselt selline on ideaalne kevad- või suveõhtu enamike inimeste jaoks. Kontrolli talv läbi seisnud grill üle - kas kõik vastab ootustele või tuleks grill välja vahetada? Erinevatel grillidel on väga erinevad omadused, mistõttu saab iga pere enda vajaduste järgi valida endale meelepärase grilli. Parimat grill-liha ja grillitud köögivilju saab ikka kvaliteetse grilliga - hea grillahi ja kvaliteetsed tarvikud on õnnestunud grillpidude alustalad!

2. Aiamööbli uuendamine

Esimeste soojemate päikesekiirtega tuleb õue kolida ka aiamööbel! Rõdule või terrassile annab viimase lihvi just maitsekas ja mugav mööbel. Uued toolikatted, klapp- või lamamistoolid, söögilaud, aiadiivan või hoopis võrkkiik - see on varustus, mille ostmisesse tasub investeerida. Kvaliteetsest materjalist aiamööbel kaunistab Sinu hoovi või rõdu ja püsib Sinu kõrval pikki aastaid.

3. Kvaliteetsete tööriistade soetamine

Kevadtöid kiirendab oluliselt õige varustuse olemasolu. Rehad, labidad, muruniidukid, kastekannud või hoopis vihmuti taimede kastmiseks - need on kõik aedniku põhivarustusse kuuluvad vahendid. Uus ja töökindel tehnika lihtsustab oluliselt aiatöid, hoiab kokku aega ja laseb nautida töövilju. Öeldakse ju ikka, et aedniku parim osa päevast on tehtud töö nautimine.

4. Kasvuhoone rajamine

Praeguses maailmas on üha popim endale ise toitu kasvatada. Kokkuvõttes on see odavam, loomulikult jätkusuutlik ja mis parim, maitsev! Armastustega kasvatatud toit on isuäratavam kui poeletilt “korjatud” viljad. Seega, veetes praegu tavapärasest rohkem aega kodus (või maakodus), tasub kindlasti kaaluda kasvuhoone soetamist! Pisike kasvuhoone mahub ka kõige väiksemasse aeda ning suures aias saab kasvuhoones kasvatada juur- ja köögivilju kasvõi tervele suurele perele!

5. Kümblustünni paigaldamine

Kas oled igal eelneval aastal tundnud puudust võimalusest peale sauna mõnuleda ka kümblustünnis? See suurepärane basseini asendus on ideaalne lõõgastumise võimalus nii kevadel kui ka teistel aastaaegadel. Basseini ehitus on suurem ettevõtmine ja alati pole selleks ka aias piisavalt ruumi - kümblustünn on selleks parim lahendus! Suvel saab kuumaga kümblustünnis hoida muidugi ka külma vett, et ennast jahutada. See on väga hea stressileevendaja ja samas annab ka hea portsu energialaengut - seda nii suvel kui talvel.

6. Raja aed rõdule

Kui elad korteris ja igatsed endale aeda, siis on võimalik ka rõdust hea aiaelamus kätte saada! Suuruses pole küsimus - kasvõi pisikesest rõdust saab teha õigete materjalide ja taimedega endale hubase oaasi. Päikeselisel hommikul pole paremat kui rõdul juua kohvi ja imetleda rõdutaimede kasvamist.

7. Lase kevad südamesse

Paljudel kodudel pole aga ei aeda ega rõdu. Ka siis saab endale kevade südamesse lasta! Isevalmistatud taimede teemalised maalid või pildid rohelistes toonides loovad koduseintel samuti värske atmosfääri Sinu ümber. Akvarellide või akrüülvärvidega saab lõuenditele joonistada ise või koos mõne pereliikmega. See on tore tubane tegevus lastele, vanematele või kogu perele.

Kui mõni kevadise värskenduse idee pani mõtte tööle ja taipasid nüüd, et uus grillahi, väike purskkaev hoovis, päiksevari verandal või kvaliteetne värvikomplekt on täpselt veel kevadhõngust puudu, siis tea, et Omaraha on Sinu jaoks olemas! Tutvu laenupakkumistega SIIN.

 

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти