• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Aasta kõige stressirohkem aeg ehk kuidas üle elada jõulud ja aasta lõpp?

Aasta kõige stressirohkem aeg ehk kuidas üle elada jõulud ja aasta lõpp?

Oleme jõudnud aastas punkti, kus peagi koputavad meie koduustele jõulud. See on aeg, mil ollakse perega, nauditakse head sööki ja rõõmustatakse jõulukinkide üle. Kohe kindlasti pole meie hulgas kedagi, kes on jõulude ja talvega kaasnevast trallist täielikult puutumata jäänud. Jõuluaeg on tihtipeale juba oma olemuselt kiire ja sagimist täis periood, kus tegeleda tuleb nii suurte lumevallide, jõulukinkide soetamise kui ka jõululaua söögipoolise planeerimisega. Selleks, et Sinu aasta lõpp mööduks veidikenegi rahulikumalt, toob Omaraha Sinuni 5 nippi!

Kuidas taltsutada lund? Kas kujutad juba ette, kuidas paks lumekiht koduukse ees ja kodu sissesõidu teel liikumist takistab? Kuidas hommikul enne tööle sõitmist autot lumest puhtaks peab rookima? Kuidas kõige sellega toime tulemiseks hommikuti veelgi varem ärkama peaks? Tee endale sellel talvel kingitus ja puhka lõputust lumerookimisest - telli endale lumekoristusteenus. Kui aga lumerookimine on aastatega saanud armsaks ja meeldivaks tegevuseks, mida füüsilise trenni asemel harrastada, on esmatähtis kvaliteetne ja töökindel töövahend. Sujuvaks ja probleemideta lume rookimiseks osta juba varakult kvaliteetne lumelabidas, vettpidavad saapad ja soojad kindad.

7 korda mõõda, 1 kord lõika ehk planeerimine ennekõike! Kui mõelda sellele, milline sagimine ja trall on tulemas vaid ühe või kahe õhtu jaoks, siis kas oktoobris algav jõulustress on kõike seda väärt? Enne, kui jõuab kätte 24. detsember, on käed-jalad tööd täis tervel perel: kodu tuleb seada jõuluehteisse, tuppa tuua jõulupuu, välja valida jõulukingid perele, sugulastele ja sõpradele ning koostada jõulumenüü. Selleks, et muuta oma detsember natukenegi rahulikumaks, tasuks mõelda juba praegu jõulukinkidele, millega oma pereliikmeid rõõmustada. Selleks alusta eeltööga ja uuri, millised on Sinu pereliikmete soovid sellel aastal. Kui nimekiri valmis, saad hakata tegutsema! Mugavaks poodlemiseks kasuta e-poodide võimalusi ja telli muretult suuremad jõulukingitused ära - sellega vähendad oluliselt viimastele hetkele kuhjuvaid sisseoste.

Jõulude tähistamised ehk pidu peo otsa. Lisaks perega veedetud jõulupidustustele on jõulude ajal ka palju koosviibimisi tööl, lasteaedades ja koolides. Üpris kurnavaks võib kujuneda see pidustuste eelne periood, mil tuleb endale ja oma pereliikmetele leida mitmeks erinevaks sündmuseks kaunis pidukleit või viisakas ülikond ja šikk kikilips. Selleks, et vältida stressi jõuluajal, oleks tark hakata mõtlema jõulupidustustele juba praegu ja valida valida poest välja just kõige paremad palad.

Võta talvekülmast viimast, muidu võtab talvekülm Sind! Kui Sina ja Su pere armastate talve, lund ja kõike sellega seonduvat, on just praegu hea aeg planeerida suusareisi mõnda kuurortisse. Suusareisiks on mitmeid võimalusi: saab reisida Skandinaaviasse, Euroopa suusalinnadesse või kui need sihtkohad tunduvad liiga kauged, on võimalus külastada ka meie Eesti suusanõlvasid või teha üks tore väljasõit Lätti. Edukaks suusareisiks on vaja aga vastavat varustust. Enne sellist reisi on mõistlik reisikotti pakkida suusariided, soojad mütsid-kindad ning kindlasti ei tohiks unustada ka korralikke suuski, suusakeppe, lumelauda ja kõike muud, millega veeta üks vahva talvepuhkus. Kui aga harrastussuusatajana täisvarustust veel osta pole plaanis, siis on õnneks varustust võimalik talverõõmude nautimiseks ka rentida nii spordipoodidest kui ka kuurortitest.

Soojust südamesse ja hinge ehk lõunamaale talvituma. Kui aga talv, külmad ilmad, paksud joped, mütsid ja kindad on Sinule hoopiski vastukarva, on teiseks võimaluseks põgeneda külmast Eestist palmi alla. Eestlaste jaoks on talvepuhkuse sihtkohaks kogunud populaarsust Türgi ja Egiptus. Nii võib unustada koju talvejope ja saapad ning kaasa pakkida hoopiski päikesekreemi, plätud, ujumisriided ja suvekleidid. Kuidas Sulle meeldiks jõululaupäeval nautida varbad liivas päikesevanne? Kui see on miski, mida Sa kindlasti naudiks, siis just nüüd on viimane aeg otsida endale sobiv väljalennu kuupäev.

Kui tunned, et muretumaks jõuluajaks on vaja veidi lisaraha, siis tea, et Omaraha.ee saab Sulle alati abiks olla! Tutvu laenupakkumistega SIIN.

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

 
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти