• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Ideid suviseks kodumaa avastamiseks

Ideid suviseks kodumaa avastamiseks

Ideid suviseks kodumaa avastamiseks

 

Imeline Eestimaa suvi on käes!

Mis oleks parem, kui nautida päikeselisi ilmasid koos oma pere või sõpradega?! Eesti on väike riik, mistõttu võimalusi ringreisideks on lõputult. Soovi korral saab pidada teises Eesti otsas pikka nädalavahetust, olla kodust eemal nädalaid või võtta ette ühepäevaseid väljasõite.

Paadimatk järvedel või jõgedel! Eesti pinnal on palju järvi ja jõgesid. Suviti saab nendel ette võtta toredaid paadi-, kanuu- või süstamatkasid. Suuremate järvede kallastel on tihti võimalik rentida vesirattaid või SUP-laudasid. Aktiivne puhkus pere või sõpradega võib alata!

Puhka saartel! Kas teadsid, et Eestis on kokku 2222 saart? Paljud neist on väikesaared, aga 318 saart on suuremad kui 1 hektar. Saarte külastamine käib alati Eesti suve juurde - suitsukala, majakad ja ajaveetmine maalilistes mererandades. Kuna saared on väikese asustustihedusega, siis jagub kõigile piisavalt privaatsust ning rahu ja vaikus on garanteeritud!

Lõuna-Eesti “kuppelmaastik”. Mida lõuna poole Eestis sõita, seda künklikumaks maastik läheb. Loomulikult leiab Eesti kõrgeima punkti just Lõuna-Eestist, samas üllatab just see piirkond ka näiteks kanjoni ja koobastega. Lõuna-Eesti eristub loomulikult ka oma võru murde ja seto kultuuriga. Kui mitut võru keelset sõna Sina tead?

Põhja-Eesti mererannik. Paekivine rannik pakub silmailu igale maitsele! Tuntumate Põhja-Eesti mereäärsete sihtpuhktidena saab välja tuua Türisalu panga Harjumaal või Ontika pankranniku Ida-Virumaal, mis on Balti klindi kõrgeim osa. Eesti rannajoone pikkus koos saartega on üle 3700 km, seega kauneid mererandu jagub Põhja-Eestisse palju. Juba suvituslinnas Haapsalus on eraldi mitmeid erinevaid randasid. Kauneid päikseloojanguid või päikselist suvepäeva saab nautida Eestis TOP10 randade hulka kuuluvates randades - Võsu rannas või näiteks Narva-Jõesuu rannas, mis on muide ka Eesti pikim mererand.

Avasta pealinnasid! Loomulikult jätkub palju tegevusi ka Eesti pealinnas, ent kui mitu pealinna on Eestis tegelikult? Eesti on pealinnade maa, sest neid jagub igasse maakonda. Eestist võib leida nii folgi- kui ka põlevkivi pealinna, laulu- ja meepealinna, matka- kui ka päikesepealinna. Milliste pealinnade külastamise võtad Sina sel suvel ette?

Kui mõni ülalkirjeldatud Eestimaa paik on Sul veel külastamata või hoopiski soovid neid oma perele või sõpradele näidata, siis tea, et Omaraha on Sinu jaoks alati olemas! Tutvu laenupakkumistega SIIN.


Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти