• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Kas laen on kallis või odav?

Kas laen on kallis või odav?

Kas laen on kallis või odav?

 

Laen tähendab erinevatele inimestele erinevaid asju ja kostub tihtipeale ka kui negatiivse alatooniga termin, kuid mida seda tüüpi finantskohustus funktsionaalses mõttes endast kujutab? Seekordses blogis anname Sulle natuke mõtteainet kaalutlemaks, kas laen on lõppude lõpuks, laias plaanis ikkagi kallis või odav.

 

Miks laen?

Esmapilgul võib laen tunduda kui pelgalt kohustus, mida oma õlgadele asetama ei kibele keegi, kuid seda tüüpi arusaam jääb sageli liigselt lihtsakoeliseks. Reaalsus on suure osa ajast risti vastupidine: laenudel on tihti suur roll unistuste täide viimisel ja inimeste elude lihtsustamisel. Juba laenu ulatuslik multifunktsionaalsus on muljetavaldav:

  • näiteks võib laen abistada endale auto soetamisel, hoidmaks kokku väärtuslikku aega;
  • teisalt võib laenu rakendada selleks, et lennata riiki, kuhu muidu soovitud ajal ei jõuaks, et Sa ei peaks end eemal hoidma hindamatutest elukogemustest;
  • kolmandana saab laen parandada ka igapäevast elukvaliteeti, kui kodus vajab miski hädasti remontimist.

 

Tee omad järeldused

Mis iganes on Sinu unistused ja lubadused – kui oled rahaliselt vastutustundlik ja igati maksevõimeline, võib laen olla kohustuse asemel hoopis abikäeks.

Millised on Sinu unistused, mida täita tahad ja kuidas kavatsed Sa nendeni jõuda?

Kas oled paika pannud viisaastakuplaani või organiseerid oma tegevusi rohkem kuust kuusse?

 

Otsused, otsused…

Ühel hetkel tuleb asju vaadata ratsionaalse ja tasakaaluka pilguga ning mõelda, mis on lõppude lõpuks kallim – kas oodata oma unistuse täitmiseks järgnevad kümme aastat või investeerida oma unistusse kohe? Ühest “õiget” vastust sellele küsimusele polegi, kuid mõtteainet pakub see vist igaühele.

 

Tutvu laenupakkumistega siin!

Edukat unistuste elluviimist!

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти