• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Kõige kallim vara maailmas on tervis

Kõige kallim vara maailmas on tervis

Terve keha ja terve vaim on täna tõenäoliselt oluliselt enam tähelepanu all kui kunagi varem. Meie tervis on suuresti meie endi kätes ehk terveks olemise ja jäämise eesmärgil saame ise väga palju ära teha. Tervislik eluviis alates korralikust toitumisest ja ööunest ning füüsilisest ja vaimsest tasakaalust kuni regulaarse tervisekontrollini ongi see saladus, mis aitab hoida aktiivse ja tegusana ka kõrges vanuses.

Sportimine ja liikumine annab energiat ning vabastab pingetest
Maailma Terviseorganisatsiooni uuringute järgi pole enam kui veerand täisealisest elanikkonnast füüsiliselt piisavalt aktiivsed. Samas on regulaarselt sportivatel inimestel oluliselt parem rüht ja füüsis ning ligi kolmandiku võrra väiksem depressiooni ning dementsuse oht. Seetõttu on väga tähtis leida endale meelepärane sportlik tegevus ja seda regulaarselt harrastada, olgu selleks ujumine, jalutamine, jooksmine, suusatamine, jalgrattasõit või jõusaal. Astu esimene samm – soeta endale spordiklubi või ujula pääse ning registreeru kohtumisele personaaltreeneriga, kes julgustab uusi alasid proovima ning aitab panna kokku mõnusa treeningkava!

Massaaž on kehale kui preemia
Massaaž on tõeline investeering oma kehasse, sest ühelt poolt on see lõõgastav, teisalt aga raviva toimega. Näiteks on massaaž imerohuks kroonilise migreeni korral ning aitab vähendada ärevushäireid, lõõgastades pingeid seljas, kaelas, õlgades ja lümfides. Mudimisega vereringet ergutades saab meie organism paremini kätte toitained ja hapniku ning samuti eemalduvad tänu sellele aktiivsemalt kehast jääkained. Massaaž annab energiat ja suurendab rahulolutunnet, leevendab treeningujärgset lihasvalu, paneb liigesed paremini liikuma ning õpetab sügavamalt hingama. Miks mitte kinkida kinkekaart ka kallimale, et koos massaažisalongis kvaliteetaega veeta?

Hammastel on oluline osa meie elukvaliteedis
Hambad on justkui meie visiitkaart, mida tavaliselt inimese juures esimesena märgatakse. Samuti on hammastel väga oluline roll kogu organismi tervise seisukohalt, seega tuleb kaunile naeratusele lisaks hoolitseda ka oma suu tervise eest põhjalikumalt. Pikaajaline hammaste lagunemine mõjub ka kehvasti kogu meie kehale – esmalt seedesüsteemile, seejärel võivad pingest tekkida peavalud. Pidev infektsioonikolle suus põhjustab aga stressi, immuunsüsteemi nõrgenemist ning hamba alla tekkiv juurepõletik teeb juba tõsisemat kahju südamele. Õnneks saab kogu seda eelnevat vältida, väisates oma tervise nimel vähemalt kord aastas hambaarsti.

Ajurakke suudab uuendada ainult kvaliteetne uni
Unel on nii meie füüsilises kui ka vaimses elus suur tähtsus, uni annab energiat, parandab keskendumisvõimet ja tööviljakust ning uuendab ajurakke. Inimene veedab unes ligi kolmandiku oma elust ehk umbes 8 tundi ööpäevas. Kui uni jääb pidevalt napiks, viib see immuunsüsteemi tasakaalust välja, kiirendab vananemist, räsib meie vaimset tervist, tekitab meeleohuhäireid, kurnatust ning edasisi unehäireid. Hea uudis on see, et meil on olemas unearstid, kes aitavad unega ummikusse sattunud inimestel taas reele saada ja õpetavad neid õigesti välja puhkama.

Kord aastas võiks lasta ka verd analüüsida
Ülikiire elukorralduse, saastunud keskkonna ja ebatervislikke snäkke ning poolfabrikaate sisaldava menüü juures võib olla päris raske säilitada head tervist. Terveks olemine vajab hoolikat jälgimist ja regulaarset arstlikku läbivaatust. Tänapäeval on mugav ja soodne võimalus lasta teha regulaarselt, näiteks kord aastas, vereanalüüs ja veenduda, et kehas toimub kõik hästi.

Tervislik toitumine, regulaarne treenimine ja hea uni parandab meie keha immuunsust ja hoiab meid kaitstuna nii krooniliste kui ka pikaajaliste haiguste eest. Tervis on täisväärtusliku elu tõeline rikkus!

Kui vajad oma unistuste täitmiseks ja tervema elu elamiseks lisaraha, saab Omaraha.ee Sulle alati abiks olla. Tutvu Omaraha laenupakkumistega SIIN.

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти