• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Valmistu sügiseks: 4 olulist väljaminekut, mida septembris kaaluda

Valmistu sügiseks: 4 olulist väljaminekut, mida septembris kaaluda

Valmistu sügiseks: 4 olulist väljaminekut, mida septembris kaaluda

 

Kõik-kõik on uus septembrikuus. Lisaks kooliaasta algusele, tähendab september ka paljude täiskasvanute jaoks töisema perioodi algust. Puhkused, suveseiklused ja väljasõidud on suuresti selja taha jäänud ning on aeg naaseda argipäevarütmi. Enne halli sügise ja külma talve tulekut on aga mitmeid olulisi tegevusi, mis toimetamist vajavad. Selleks, et midagi olulist meelest ei läheks, panime kokku ülevaatliku postituse väljaminekutest, mida septembris kaaluda tasub. Head lugemist!

 

      1. Sinu enda jaoks

Mida lähemale sügis hiilib, seda muutlikumad on ilmastikuolud. Imeilus päikesepaiste võib kiiresti asenduda saju, tugeva tuule või isegi tormiga. Korralikud riided on hädavajalikud nii Sulle kui Su perele, sest lisaks heale enesetundele, mida uute riiete kandmine annab, on asjal ka väga praktiline pool – tuule- ja vihmakindlad väliriided ja -jalatsid aitavad ära hoida külmetumist. Kui liigud tihti jala, siis ära unusta ka vihmavarju! Sobivaid riideid valides veendu kindlasti nende kvaliteedis – soodne riideese, mida vaid mõned korrad enne selle lagunemist kanda saad, on lõppkokkuvõttes nii Sinu kui keskkonna jaoks kulukam lahendus.

      2. Sinu kodu heaks

Kas Sinu kodu on külmaks perioodiks valmis? Kas küttesüsteemid töötavad kenasti ja aknad peavad sooja? Kui mitte, siis on praegu veel väga hea aeg, et välja vahetada aknad või investeerida korralikku küttesüsteemi (näiteks õhksoojuspump või uued radiaatorid või hoopis ahju-pliidi parandamine pottsepa abil). Külmas ja rõskes kodus ei ole kuigi mõnus olla. Lisaks tasub läbi mõelda ja kontrollida, kas kõik kodumasinad on töökorras. Väsitava tööpäeva lõpus ei ole katkine pesumasin või rikkis külmkapp meeldivad üllatused. Kui on võimalik, siis enneta selliseid olukordi hoolduse või pisemate remonttöödega. Kui masina kasulik eluiga on aga otsas, siis tasub investeerida uude.

      3. Sinu auto tarbeks

Väga paljud Eesti pered kasutavad igapäevaselt autot kooli-tööle-koju-trenni-poodi sõitudeks. Auto on väärt abimees ilma milleta on paljud igapäevatoimetused oluliselt keerulisemad. Kas oled juba auto sügiseks ette valmistanud ja hoolduses käinud? On Sul olemas korralikud talverehvid või oleks mõistlik praegused välja vahetada? Pime ja libe aeg nõuab autojuhilt niigi oluliselt rohkem tähelepanu, mistõttu veendu aegsasti, et sõiduvahend Sind ootamatus olukorras alt ei veaks!

     4. Sinu reiside nimel

Sügiskaamose vastu võitlemisel on parimaks lahenduseks reis päikese alla. Nii saad pikendada suve ja koguda päikseenergiat, et pikk talv vastu pidada. Sügisene koolivaheaeg on väga populaarne aeg lastega peredele reisimiseks. Seega, kui soovid ka enda perega päikesereisile sõita, siis broneeri reis aegsasti, et hoida kokku raha ja asjatut närvikulu.

 

Kui vajalike tegevuste jaoks jääb raha puudu, siis tea, et Omaraha on alati Sinu jaoks olemas. Tutvu erinevate laenupakkumistega SIIN ja esita taotlus kiiresti ning mugavalt üle interneti.

 

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти