• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
MIns investorina teeb mõnevõrra ärevaks, kui laenajal peale pangaväljavõtte saatmist skoor oluliselt väheneb. Pangaväljavõttega analüüsist tulenevalt peaks riskid vähenema ja skoor pigem suurenema? Vaid erakordsetel juhtudel vähenema.

Järelikult on midagi valesti algse skoori määratlemisel??? Sellest tulenevalt tahaksin omada infot, millised laenajad on pangaväljavõtte esitanud, millised mitte??

Mdx. analoogne olukord tekkis ka minu endaga, kui soovisin OR liitudes katsetada testlaenuga. Peale asja kohta selgituste nõudmist kerkis skoor mõnevõrra. Algselt (st. ilma väljavõtteta) skoori tasemele ikkagi mitte.
Oosmo
Tere.
On juhuseid, kus peale väljavõtte esitamist skoor tõesti väheneb. Need ongi pigem erakordsed. Mis puutub Teie isklikku juhtumisse, siis tõepoolest, kui esitatakse täiendavaid argumente, siis vaadatakse skoor uuesti üle ja muutmine pole välistatud.
Kiirskoorimise mudel toimib hästi. Esimese kahe grupi tulemused on head ja praegu pole plaanis skoorimise põhimõtteid revideerida. Head on ka kolmanda ja neljanda grupi tulemused, mis aga ei puuduta kiirskoorimist. Tuleb aru saada, et skoorimine põhineb statistikal ja aegajalt lipsab sisse anomaaliaid. Info lisandumisel need korrigeeritakse.
Omaraha.ee
arne
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти