• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Odo dna 4.3.2019 som sa nevedel prihlasit do svojho uctu na finzo.sk. Dnes 7.3., ked som pisal priamo mail na finzo, tak mi to vyresetovali, prihlasil som sa a tam mi ukazuje, ze som si zobral pozicku v sume viac ako 2100 eur na 3 roky, teda maximalnu vysku, co je absulotny vymysel a podvod. Ku dnu 19.2. som si vraj poziadal o pozicku vo vyske 38 percent urok, co je absolutny podvod, o nic som neziadal. Este ku koncu mesiaca februar som nemal ziadnu poicku v tejto sume, zrazu som sa 3 dni nevdel prihlasit do uctu a teray mi tam ukayuje tuto pozicku. Viem to vydokladovat vypisom z uctu, ze som ziadne peniaze nedostal. Ak okamzite nezjednate na ucte napravu, podavam okamzite trestne oznamenie.
rey002
Okamzite zruste vyplatenie penazi na podvodny ucet. Podavam okamzite trestne oznamenie na toho, kto zneuzil moj ucet a poziadal o pozicku.
rey002
rey002
Okamzite zruste vyplatenie penazi na podvodny ucet. Podavam okamzite trestne oznamenie na toho, kto zneuzil moj ucet a poziadal o pozicku.

Dobrý deň,

pošlite nám správu priamo cez portál Finzo.
Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти