• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobrý večer. Prosím vás,do koľkej sa schvaľujú dokumenty a platby na overenie totožnosti?Už dva krát som poslal fotokópie OP aj dva krát vykonal platbu a zatiaľ sa nič nedeje
Pipo90
Pipo90
Dobrý večer. Prosím vás,do koľkej sa schvaľujú dokumenty a platby na overenie totožnosti?Už dva krát som poslal fotokópie OP aj dva krát vykonal platbu a zatiaľ sa nič nedeje

Dobrý deň,

prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Úhradu si skontrolujte na portáli.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň. Včera som si požiadala o pôžičku, poslala som Vám aj OP, podpis PIN kódom a taktiež 1cent na potvrdenie a overenie môjho účtu a doteraz sa mi nikto neozval, čo s tÿm je. Potrebujem to vedieť urýchlene, aby som sa vedela podľa toho zariadiť.
Danuska0505
Danuska0505
Dobrý deň. Včera som si požiadala o pôžičku, poslala som Vám aj OP, podpis PIN kódom a taktiež 1cent na potvrdenie a overenie môjho účtu a doteraz sa mi nikto neozval, čo s tÿm je. Potrebujem to vedieť urýchlene, aby som sa vedela podľa toho zariadiť.

Dobrý deň,

Vaša totožnosť je neoverená. Pre overenie je potrebné poslať kópiu OP a uskutočniť bankový prevod.
Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти