• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Prekvapila ma neserioznosť firmy FINZO. Mal som asi 6 mesiacov skóre 760 čo je dostačujúce na získanie úveru pretože podmienky su skore 601 až 1000. Pôžičku som nebral lebo som peniaze nepotreboval. Včera som sa prihlasil , s tým že si idem zobrať úver. Skóre 760, mOhol som brať 1000 eur na 3 roky, zobral som 150eur na 2roky. Všetko prebehlo ako malo, podpisal som pinkodom zmluvu, zmluva bola uzavretá, čakal som na odoslanie peňazí.
Prihlásim sa o hodinu. Pozerám zmluva nikde, zmizla. skóre zmenené na 560, napísal som im a prišla mi odpoveď, — pôžičku vám poskytńú´t nevieme nič viac — prosil som ich o preverenie situácie, napísali mi pošlite 3-mesačný výpis. poslal som a bez vysvetlenia za minútu zase odpove´d bohužial nevieme v=ám poskytnut NIč.
_________________________________________________________________________________________________________________________

TAK PREĆO SOM NEMAL SKORE POD 600 ABY SOM VEDEL ZE ZO ŽIADNOU POžIčKOU NEMAM OD TEJTO FIRMY POČITAŤ !

JE TO DOSLOVA NECHUTNÉ ZAVADZANIE ĽUDÍ , KTORÝ SA SPOLIEHAJU KED VIDIA SKORE 760 ZE MOZU BRAT KED BUDU POTREBOVAT PENIAZE.

STALO SA NIEKOMU NIEČO PODOBNÉ ? NAČO POTOM JE TO SKORE KED HO PRI UZAVRETEJ PODPISANEJ SKORE ZMENIA A ZMLUVU ZRUŠIA A BEZ VYSVETLENIA.
orol06
orol06
Prekvapila ma neserioznosť firmy FINZO. Mal som asi 6 mesiacov skóre 760 čo je dostačujúce na získanie úveru pretože podmienky su skore 601 až 1000. Pôžičku som nebral lebo som peniaze nepotreboval. Včera som sa prihlasil , s tým že si idem zobrať úver. Skóre 760, mOhol som brať 1000 eur na 3 roky, zobral som 150eur na 2roky. Všetko prebehlo ako malo, podpisal som pinkodom zmluvu, zmluva bola uzavretá, čakal som na odoslanie peňazí.Prihlásim sa o hodinu. Pozerám zmluva nikde, zmizla. skóre zmenené na 560, napísal som im a prišla mi odpoveď, — pôžičku vám poskytńú´t nevieme nič viac — prosil som ich o preverenie situácie, napísali mi pošlite 3-mesačný výpis. poslal som a bez vysvetlenia za minútu zase odpove´d bohužial nevieme v=ám poskytnut NIč._________________________________________________________________________________________________________________________TAK PREĆO SOM NEMAL SKORE POD 600 ABY SOM VEDEL ZE ZO ŽIADNOU POžIčKOU NEMAM OD TEJTO FIRMY POČITAŤ !JE TO DOSLOVA NECHUTNÉ ZAVADZANIE ĽUDÍ , KTORÝ SA SPOLIEHAJU KED VIDIA SKORE 760 ZE MOZU BRAT KED BUDU POTREBOVAT PENIAZE.STALO SA NIEKOMU NIEČO PODOBNÉ ? NAČO POTOM JE TO SKORE KED HO PRI UZAVRETEJ PODPISANEJ SKORE ZMENIA A ZMLUVU ZRUŠIA A BEZ VYSVETLENIA.

Dobrý deň,

nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali (výpis) a preverenia si databáz je Vaše aktuálne skóre nízke a preto Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku. Skúste požiadať o 3 mesiace.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK

Ano určite , od 1 marca do 9.augusta - čas 9:30 bolo všetko ok, a o 9:40 už nie :)
Vx žiadne databazy nemate
ano za 10 minut sa zmenila cela situacia a schvalenu zmluvu ste mi stornovali
orol06
orol06

Dobrý deň,

žiaľ, Vaše aktuálne skóre je nízke a preto Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
orol06
Prekvapila ma neserioznosť firmy FINZO. Mal som asi 6 mesiacov skóre 760 čo je dostačujúce na získanie úveru pretože podmienky su skore 601 až 1000. Pôžičku som nebral lebo som peniaze nepotreboval. Včera som sa prihlasil , s tým že si idem zobrať úver. Skóre 760, mOhol som brať 1000 eur na 3 roky, zobral som 150eur na 2roky. Všetko prebehlo ako malo, podpisal som pinkodom zmluvu, zmluva bola uzavretá, čakal som na odoslanie peňazí.Prihlásim sa o hodinu. Pozerám zmluva nikde, zmizla. skóre zmenené na 560, napísal som im a prišla mi odpoveď, — pôžičku vám poskytńú´t nevieme nič viac — prosil som ich o preverenie situácie, napísali mi pošlite 3-mesačný výpis. poslal som a bez vysvetlenia za minútu zase odpove´d bohužial nevieme v=ám poskytnut NIč._________________________________________________________________________________________________________________________TAK PREĆO SOM NEMAL SKORE POD 600 ABY SOM VEDEL ZE ZO ŽIADNOU POžIčKOU NEMAM OD TEJTO FIRMY POČITAŤ !JE TO DOSLOVA NECHUTNÉ ZAVADZANIE ĽUDÍ , KTORÝ SA SPOLIEHAJU KED VIDIA SKORE 760 ZE MOZU BRAT KED BUDU POTREBOVAT PENIAZE.STALO SA NIEKOMU NIEČO PODOBNÉ ? NAČO POTOM JE TO SKORE KED HO PRI UZAVRETEJ PODPISANEJ SKORE ZMENIA A ZMLUVU ZRUŠIA A BEZ VYSVETLENIA.
Mne sa stalo dnes
zlatusik
T0 iste nechapem
zlatusik
zlatusik
T0 iste nechapem

Dobrý deň,

nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku. Vaše skóre je nízke.

Finzo.sk
PatrikK
Mne ukazuje 760
zlatusik
zlatusik
Mne ukazuje 760

Dobrý deň,

Vaše aktuálne skóre je 550.

Finzo.sk
PatrikK

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти