• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Predtým ako zašlete výpis mate 700bodov skóre pošlete výpis mate 550😁 a keďže treba 600bodov nemôžte žiadať o pocicku už… Nechápem a bez poslaťia výpisov vám pôžička ide.. Mate ozaj neptemysleny systém
Low3fitnesss
Low3fitnesss : Ale ved jasna vec, ved oni su o ničom firma…. klamarska… on tie vypisy z uctu ani necita chce ich iba nato aby mohol napisat potom ze pozicku vam nemozme posyktnut… jqa som v lete cakal na odoslanie penazi uz vsetko schvalene a podpisane pinkodom a vsetko mi zrusili…. a prehodili skore zo 760 na 560 , teraz mam zase 760 a aj tak sa neda…. fakt najhorsi system, tak na jaku pic.u potom je to skore, ked ma byt 601 na ziskanie uveru a mate 760 a tie ramceky s ponukou SU VYPNUTE !!!!!! ja neviem ci ich to bavi takto zavadzat ludi
orol06
zmente si ten jebnuty system stym skore !!!!!!! ze ked niekto ma nad 601 ze ho neodfajcite s vypismi uctu a naslednim zamietnutim uveru…
orol06
Low3fitnesss
Predtým ako zašlete výpis mate 700bodov skóre pošlete výpis mate 550😁 a keďže treba 600bodov nemôžte žiadať o pocicku už… Nechápem a bez poslaťia výpisov vám pôžička ide.. Mate ozaj neptemysleny systém

Dobrý deň,

zaslanie výpisu z účtu neznamená automaticky navýšenie skóre a poskytnutie pôžičky. Údaje z výpisu môžu skóre aj znížiť.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
orol06
zmente si ten jebnuty system stym skore !!!!!!! ze ked niekto ma nad 601 ze ho neodfajcite s vypismi uctu a naslednim zamietnutim uveru…
podla mna je to najhorsia spolocnost aka kedi bola
lucia2017

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти