• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dnes som zadal ziadost o pozicku , ako aj poslal dokumnet o overenie , poslal som aj 1cent na ucet ako to tam bolo pisane …….Bude mi schvalena?
8Miroslav8
Viete mi niekto poradit ? ako dlho sa caka , ci je to hned schvalene a podobne? Vopred dakujem
8Miroslav8
8Miroslav8
Dnes som zadal ziadost o pozicku , ako aj poslal dokumnet o overenie , poslal som aj 1cent na ucet ako to tam bolo pisane …….Bude mi schvalena?

Dobrý deň,

ďakujeme, prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Úhradu si skontrolujte na portáli.
Následne sa budeme Vašej žiadosti venovať.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK

Je reálne keď som uhradil dnes platbu na virtuálnu že do konca týždňa by som dostal peniaze na účet?

Ďakujem
8Miroslav8
8Miroslav8

Dobrý deň,

áno, prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Následne sa budeme Vašej žiadosti venovať.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň kedy mi príde pôžička na účet?? Už mám v e-mailovej schránke všetko schválené.Dakujem za skorú odpoved
Norika612
Norika612
Dobrý deň kedy mi príde pôžička na účet?? Už mám v e-mailovej schránke všetko schválené.Dakujem za skorú odpoved

Dobrý deň,

nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku. Vaše skóre je nízke.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK

Peniaze boli pripisane na Virtualny ucet…………cize prevod trval 1 den a prisla mi SMS sprava ze mam dolozit bankovy ucet …….

Nechcem byt neprijemny ale co je to za hlupost ze mam skore 700 ??? Nechapem dolozit som ziadost, dolozil som OP + som poslal peniaze ……

A to pri skore 700 nemozem ziadat o uver??? vsak na vasej stranke pise

Popis u Vas :

Na ziskanie uveru : Aby ste úver získali, vaše úverové hodnotenie musí byť aspoň 601
8Miroslav8
Tak ako…..po týždni a nič??? Aké skóre?? To kde nájdem?? Napíšem na vás to najhoršie hodnotenie!!!!!!!!!!!!!!!
Norika612
8Miroslav8
Sú to zavadzači!!!!!
Norika612
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти