• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Tere!

Asi selline, et mina ja mu abikaasa oleme lillekasvatajad, need kes kasvatavad taimi teie rõdukastidesse, amplitesse, kiviktaimlatesse ja lähedaste haudadele.
Ma väga pikalt ei hakka siin detailiseeruma, asi on pankadega sedasi, et nad kipuvad laenu andma selle alusel, mis sul oli, mitte selle alusel, mida tahad saavutada. Meie selle aasta plaanitav käive on minimaalselt 100 000€, aga katsu seda pangale tõestada, kui eelmisel aastal oli "10 000", (rõhutan jutumärke). Mul on ette näidata kinnitatud tellimuste arveid ca. 36 000 eest. Abi on vaja mõnede veebruari ja märtsi esimeste arvete tasumiseks (meie hea koostööpartner annab meile maksetähtaega 60 päeva, kasvatusega alustame veebruaris, tulud hakkavad laekuma aprilli kolmandast nädalast)ja sõiduvahendi korrastamiseks (ilma selleta pole midagi peale hakata.) Ei tahaks häbisse jääda arvestades meie suuri plaane, kuigi ei pahandata vähese hilinemise pärast, sel aastal on hirm, et võib veidi pikemalt hiljaks jääda. On vaja osta suurem kogus potistusturvast ja potte, ampleid, ja kaubik on vaja korda saada.
Laenu maksaksin tagasi selle aasta oktoobriks, kuidas soovi on, kas oktoobris või osadena, vajadusel kasutan esimesteks tagasimakseteks saadud laenusummat. Lepingut olen valmis vormistama ka OÜ-le.
Tegu on vaid statistiliselt suhteliselt uue firmaga, kuid ajalugu on ca 15 aastat. Kogu konfidetsiaalne info personaalselt.
Loodan leida abi.
Minu aadress on info@lilleosmik.ee ja telefon 55647103
Parimate soovidega:
Anne-Ly

Lilleosmik
Pole vb. minu asi, aga soovitan I ja II taotluse vahel väike vahe hoida, nt. selline, et eelmine taotlus nimekirjast ära kaob. Siis tuleb II ka kiiremini ja kindlamalt täis.
Marmes
Tänan kõiki, kes aitasid 4000 kokku saada. Väga loodan, et saan ka teise poole täis, muidu on seis suhteliselt nutune, arvestades, et kolm kuud maksan laenu tagasi laenust, siis tarbimiseks ei jää suurt midagi.
Lilleosmik
Vabandan kogu südamest investorite ees, kes on pidanud korduvalt minu laenutaotlusesse panustama, kahjuks ei ole soovitud summat täis saanud, sellest ka korduv laenu taotlemine.

Väga vabandan, häbi on endalgi...

Anne-Ly
Lilleosmik
 
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти