• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Tuli ootamatult selline asi et oleksvaja auto ära parantada olen teinud laenutaotlusegi 700 euri 36 kuud 31%.
Aga kergi pole veel investeerinud. Tahtsin teada et kas peaks laenu protsent körgem olema, et keegi investeeriks. Loodan et keegi oleks nöus laena kuna oleks väga vaja auto korda saada.
santtu20
Näib, et siin on investorid pigem ettevaatlikud nii väikese summa nii pikaks ajaks laenamise suhtes. See võib jätta mulje, et inimene on enda lõhki laenamise äärel ning rahaliselt väga nurka surutud. Kõigele lisaks näib hetkel süsteemis olevat vaba raha pigem vähevõitu (alla 30 000€), mis tähendab, et "odavam raha" on välja läinud ning saadaval on pigem kõrge intressiga raha.

Kui sissetulek võimaldab, proovige teha taotlus 24 kuu peale. Selles perioodis näib taotlusi vähem olevat ning nagu siin Omaraha meeskond varem soovitanud, tasub tavaliselt (aga mitte alati) automaatne süsteemi pakkumine vastu võtta, kuna ootele jäetud taotlused ei pruugi soovitud intressiga täis tulla.

Edu!
stonecutter
Aitäh nöuannete eest vaatan paar päeva ja siis muudan seda, kuna jah olen vötnud enne laenusid kuna olen maksnud teatud kiirlaenu völgasid millest nyyd olen lahti saanud aga maksan ainult siia veel tagasi. Ja selllepärast praegu süsteem ei pakku midagi.
santtu20
 
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти