• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Kui teen laenutaotluse summale 100 eurot tähtajaga 12 kuud, saan vastuseks, et "minu tingimustele vastavat pakkumist ei leitud". Ometi, kui vaatan süsteemis olevaid pakkumisi, siis minu skoorile ja tähtajale vastavaid pakkumisi on oluliselt suuremas summas justkui olemas. milles küsimus, et süsteem pakkumist ei tee?
p.9
Investorid seavad ühte laenu antavatele summadele piirangud.
Nii max summa osas kui ka max osaluse osas.
Näit. on 3 investorit ja igaühel pandud 1000€ investeerimiskontole.
Kõik on piiranud väljamaksed 25% max osalusega ühes laenus.
Nii ongi, et raha nagu oleks 3000€, aga välja ei lähe midagi, kuna max osalus kolme investori korral on 33%, mis ületab lubatud 25%.
Tuleb loota, et mõni investor tuleb juurde või muudab mõni investor oma max osaluse protsenti.
Et Investoritele laenusoovist märku anda, saab jätta taotluse ootele. Investorid näevad seda ja võivad teha muudatusi oma seadistustes.

Ago Lumeste
Omaraha.ee
Ago Lumeste
tere, olen siin alles uus ega saa aru kidas see süsteem siis täpselt töötab?
oleks soov laenu saada 1000 euri 36 kuu peale, laen on ootel aga ühtegi pakkumist pole tulnud.
Kui tõenäoline siit üldse laenu saada on?
ja miks on pandud et saab võtta 36 kuu peale kui keegi siin nii pikaks ajaks ei anna?
nenned
Tuleb vist süsteemile veidi aega anda, et tuleks rohkem investoreid - siis leidub ilmselt ka piisavalt pakkumisi, et enamus laena teenindada.
ragulka
Kuidas see süsteem siiski toimib?Kui enda kontakt andmed avaldan siin siis kes neid näevad peale omaraha töötajate?Kas kõik registreeritud kasutajad siin keskonnas?
Rix74
Isikuandmeid näevad vaid omaraha.ee administraatorid. Ükski kasutaja neid ei näe. Investorid näevad laenaja andmeid alles peale laenulepingu sõlmimist.

Ago Lumeste
Omaraha.ee
Ago Lumeste
Võiks olla ka selline võimalus, et oleks ka näha kas on näit. minu laenutaotluse vastu huvi tuntud?Hetkel on laenutaotlus kuid ja kas üleüldse on keegi huvi tundnud selle kohta puudub igasugune info!!
Rix74
Momendil seda näidata ei saa, aga kaalume edaspidistesse arendustesse.

Ago Lumeste
Omaraha.ee
Ago Lumeste
Eilse prohmaka puhul paluks siis krediidilimiidid tagasi muuta algsetele tasemetele-küll teate millest jutt!Siis oleks ka nagu mõte laenutaotlus teha ja samas kustutada lepingud mis tehtud kuna taotlused süsteemist kadusid!
Rix74
Oleme Teile E-posti teel korduvalt selgitanud, et Teie laenutaotlusest avastati tehnilist laadi aps ning investorite huvide kaitsest lähtuvalt administraator kustutas selle. Teie skoor ja limiit on sellised, nagu neid Teile praegu kuvatakse. Võite oma taotluse uuesti üles riputada. Vabandame ebamugavuse pärast!
Arne Veske
omaraha.ee
arne
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти