• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
https://www.gov.uk/government/publications/overseas-business-risk-slovakia/overseas-business-risk-slovakia

Üldiseks informatsiooniks. Foorum tundus jube tühi muidu.

Üldiselt tundub, et tegemist on väga Eesti sarnase riigiga. Rahvast on 5.4 miljonit. Pindala 49 000 ruutkilomeetrit. Nominaalne GDP per capita ja inimarengu indeks on väga sarnased meie omale.

Kahjuks ei ole mul kohe hooga võtta informatsiooni selle kohta milline on üldine kultuur laenude tagasimaksmise osas. Seega ise alustan investeerimist väikese summa ja kõrge intressiga.
indrekkeskkyla
Tere.
Soovitame Slovakkias laenudesse pääsemise nimel intresse mitte langetada! Need, kelle intressid on alla 40%, võiksid neid tõsta. Limiidid on väikesed (eeskätt gruppides 600+ ja 700+) ning seetõttu oleme oluliselt vähendanud ka maksimaalse investeeringu summat. Suurte summadega niikuinii sisse ei pääse, intresside langetmine ei anna efekti.
Omaraha.ee
arne
Mis on hetkel max laenulimiit slovakkidel?
timo
timo
Mis on hetkel max laenulimiit slovakkidel?
Gruppides 600+ ja 700+ max 300€, automaadist null. Grupis 800+ automaadist 400€, v.hea väljavõtte puhul veidi rohkem. Grupis 800+ kuni 800€, kuid seal on sõel nii tihe, et palju huvilisi sinna ei satu. Kõik need numbrid käisid kaheaastase laenu kohta. Lühematel on limiidid väiksemad. Hetkel on see kõik üsna kenasti rahaga kaetud.
Omaraha.ee
arne
Vaatasin pakkumistes mis protsendiga ollakse valmis raha Slovakkiasse välja andma ning mõtlesin, et need inimesed on kas segased või ei oma üldse ettekujutust mida teevad. Kohati tunduvad sealsed pakkumised madalama % kui eesti omad! Praegu paistab reaalsus aga küll nõnda, et kõik kes pakuvad sinna alla 50% jäävad tõenäoliselt miinusesse.
rakulka
Miks Slovakkia laenude sundmüük toimub 60%-ga, aga mitte samuti nagu Omaraha portaalis? Kas Eesti laenude sundmüük on jätkuvalt 67%, või on lootust(nagu on portaali poolt mainitud), selle tõusule?
uuetmees
Sundmüük toimub Slovakkias täpselt samadel alustel nagu Eestis. Hetkel maksame seal välja 60% ja lähiajal tõusu ei prognoosi. Eestis on väljamakse täna 71%, prognoosime selle jätkuvat kasvu.
Omaraha.ee
arne
Aitäh! Kuigi Slovakkia investeeringute puhul näiteks on minul juba see 60% toonud tuntava kahjumi, sest poolte investeeringute puhul pole ühtegi!?!? tagasimakset ja olen n.-ö. sponsoreerinud Teie partnerit…
uuetmees
uuetmees
Aitäh! Kuigi Slovakkia investeeringute puhul näiteks on minul juba see 60% toonud tuntava kahjumi, sest poolte investeeringute puhul pole ühtegi!?!? tagasimakset ja olen n.-ö. sponsoreerinud Teie partnerit…

Laenudesse investeerimine ongi seotud riskidega. Ka minul on Slovakkia laenudelt saadud kahjum hetkel suurem kui tulu. Iga uuele turule sisenemine toob hoolimata põhjalikust eeltööst alati kaasa ka n.ö. “kooliraha” perioodi. Olen investorina sellega arvestanud ja ei näe kriitikaks hetkel veel põhjust. Soovin pigem tunnustada Omaraha meeskonda selle eest, et nad otsivad investoritele väljundeid uutel turgudel, sest kõik me ju näeme, et Eesti turu osas on rahapakkumine juba piisavalt suur.
Tagatisfonilt saan Slovakkias 60% laenusummast tagasi. Arvestades kaotust võiks hüvitis ju alati rohkem olla aga samas 60% on ju oluliselt rohkem, kui 0% mida mõni teine portaal pakub.
Investeerimine on siin portaalis on siiski vabatahtlik tegevus ja kui tulemused ei vasta ootustele või närvikava ei pea vastu, siis pole vaja seda teha. Kedagi ei ole sunnitud kuhugi konkreetsele turule investeerima, otsuse teeb ikka investor ning rahulolematuse korral võiks enne sapi pritsimist vahel ka pisut peeglisse vaadata.

VincentVega
Härra Vincent! Vaadake enne kommenteerimast peeglisse! Kes siin on sappi pritsinud? Kas kriitika on sapipritsimine Sinu arust? Ja et kõik normaalsed inimesed aru saaksid, ehk tood ka mõned näited, kus portaalides see o% pakutakse!!! Aitäh!
uuetmees
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти