• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
nepoziciavajte si aj tak vam to neschvalia
lenka1992
nepoziciavajte si aj tak vam to neschvalia
Dobrý deň,

klientov si preverujeme v registroch. Pokiaľ majú výrazné dlhy a omeškané splátky, je menšia pravdepodobnosť, že im pôžičku schválime. Napriek tomu máme viacero klientov, ktorí nemali 100% históriu splácania, ale menej výhodné pôžičky si prefincovali cez Finzo a dostali sa tak z nepriaznivej finančnej situácie.

Finzo.sk
st.anci
Prosum vas ako si mam zvysit skore schvalili mu pozicku 2000 dokedy som ju podpisala lebo som nevedela ako na to tak mi napisalo ze sa zrusila lebo vyprsala doba a teraz mam ponuku max 220 ako ziskam aspin tych 2000.Dakujem
valascinova
Prosum vas ako si mam zvysit skore schvalili mu pozicku 2000 dokedy som ju podpisala lebo som nevedela ako na to tak mi napisalo ze sa zrusila lebo vyprsala doba a teraz mam ponuku max 220 ako ziskam aspin tych 2000.Dakujem
Dobrý deň,

máte schválený limit pôžičky 1000 Eur na 2roky, čiže ešte 730 Eur si môžete vziať. Stačí kliknúť na https://finzo.sk/sk/pozicky/ziskatuver/, zadať dobu a výšku pôžičky.
Je možné, že sa Vám zobrazí suma 2000 Eur, ale keď si kiknete na “Zažiadať o pôžičku”, zobrazí sa Vám suma podľa nastavených limitov pre Vás.
Ospravedlňujeme sa, momentálne pracujeme na tom, aby tento 1 zbytočný krok pre Vás bol vynechaný a automatický Vám ukázalo sumu podľa Vašich limitov.

Finzo.sk
st.anci
ja mam ziados o pozicku u vas
maja
ja mam ziados o pozicku u vas
Dobrý deň,

podľa registrov a výpisov z bankových účtov máte skóre len 300. Minimálne skóre na poskytnutie pôžičky je 601, čiže ako sme Vám posielali správu 10.8., momentálne Vám nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
st.anci
ako mam ziskat vecie skore
maja
Dobrý deň,

pomôžem si najčastejšími otázkami na stránke.
https://finzo.sk/sk/podpora/otazky/

Vaše počiatočné hodnotenie sa vypočíta na základe údajov z úverového registra EOS KSI a CreditCheck. Ak chce žiadateľ o pôžičku zvýšiť svoje úverové hodnotenie, musí poskytnúť ďalšie informácie, napr. výpis zo svojho bankového účtu za posledných 6 mesiacov a zodpovedať doplňujúce otázky portálu. Treba si uvedomiť, že poskytnuté doplňujúce informácie môžu zvýšiť, ale aj znížiť vaše úverové hodnotenie.

Finzo.sk
st.anci
Hallo je tu niekto,pisala som spravu,no neodpovedate?
Petra34
Hallo je tu niekto,pisala som spravu,no neodpovedate?
Dobrý deň,

keďže nie ste občankou Slovenskej republiky, proces vybavovania Vašich žiadostí trvá dlhšie. Viackrát sme sa Vám pokúšali dovolať, ale nezdvíhate telefón alebo ho máte vypnutý. Žiaľ, tým pádom jediná forma komunikácie sú správy na portáli a keďže sa jedná o netradičnú žiadosť, tento proces je pomalší.

Finzo.sk
st.anci
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти