TivetkaDobrý deň Tivetka,
vo Vašom prípade nám takisto chýbajú dokumenty (scan OP a výpisy z účtu).
Po ich odoslaní cez mailbox na portáli https://finzo.sk/sk/accounts/mailbox/ je väčšina žiadostí vybavená do 15minút počas pracovného času.
Pracovný čas je od 9.00-17.00 v pracovných dňoch.
Finzo.sk
Vobec sa neviem preklikat na ziadost kde by som dolozila pptrebne doklady….pri prvom vypisani ziadosti a vytvoreni konta som scenovala OP..nerozumiem,ze ho ziadate znovu…mozete ma kontaktovat emailom,kde sa dohodneme na dalsom postupe? Dakujem
Tivetka
Dobrý deň,
naše klientske centrum Vás bude kontaktovať. Prípadne prílohy nám môžete poslať cez mailbox po prihlásení ako prílohu.
Link - https://finzo.sk/sk/accounts/mailbox/
Finzo.sk
st.anci
naše klientske centrum Vás bude kontaktovať. Prípadne prílohy nám môžete poslať cez mailbox po prihlásení ako prílohu.
Link - https://finzo.sk/sk/accounts/mailbox/
Finzo.sk
st.anciDobrý deň. Tiež sa zaujímam ako dlho prebieha schválenie žiadosti a celého vybavenia , ak som už zaslala výpisy z účtu včera t.j.5.11.2015. Ďakujem.
ajkasmejko1Dobrý deň,
po prihlásení sa Vám zobrazuje “Vaša registrácia nebola úspešne dokončená kliknite tu pre pokračovanie.”
Keď vyplníte kontaktné údaje, dostane sa to k nášmu zákaznickému centru a Vaša žiadosť bude v krátkej dobe vybavená.
Finzo.sk
Zdravim mam skore 750 a vobec nemozem na portali ziakat pozicku. Maximalna suma je 800 ale nejde mi stym anj pohnut na mensiu sumu aj ked si vyberiem kolko to chcem splacat tak mi ukazuje len same 0. Skusal som to aj na PC AJ NA MOBILE A NIC. PORADITE MI?
gavdii
Tu s pozickou vobec neratajte!!vzdy len podla skore..a aj ked mate nizke ci vysoke vam nic nedaju…cakam a doplnam udaje jak blba…..uz pol roka!!! Takze dakujem za moj cas traveny s vami :)
A dnes mi odpisali.ze mozem skusit o pol roka….tak dik! Asi ked niekto potrebuje pozicku tak to potrebuje priesit co najskor! Dakujem
Tivetka
A dnes mi odpisali.ze mozem skusit o pol roka….tak dik! Asi ked niekto potrebuje pozicku tak to potrebuje priesit co najskor! Dakujem
Neviem ani ja poradiť, pretože moje skore nestačili pre poskytnutie pôžičky a taktiež mám skúsiť o pol roka, ale do vtedy už nebudem potrebovať , ako sa vraví pomôž si sám. ……….:) asi tak, ak sa človek dostane do takých problémov aj keď nie z vlastnej príčiny , tak je už veľmi ťažko dúfať, že bude mať šťastie a pomôže sa mu. Aj tak ďakujem a prajem všetkým nech sa darí .
ajka1
gavdiiDobrý deň,
Zdravim mam skore 750 a vobec nemozem na portali ziakat pozicku. Maximalna suma je 800 ale nejde mi stym anj pohnut na mensiu sumu aj ked si vyberiem kolko to chcem splacat tak mi ukazuje len same 0. Skusal som to aj na PC AJ NA MOBILE A NIC. PORADITE MI?
pokiaľ máte skóre 750, bol Vám odoslaný e-mail aj SMS, že budeme požadovať výpis z účtu za 6mesiacov. Pokiaľ po preverení výpisov budete mať skóre nad 601, tak máte pôžičku schválenú.
Finzo.sk
TivetkaDobrý deň,
Tu s pozickou vobec neratajte!!vzdy len podla skore..a aj ked mate nizke ci vysoke vam nic nedaju…cakam a doplnam udaje jak blba…..uz pol roka!!! Takze dakujem za moj cas traveny s vami :) A dnes mi odpisali.ze mozem skusit o pol roka….tak dik! Asi ked niekto potrebuje pozicku tak to potrebuje priesit co najskor! Dakujem
žiaľ klienti, ktorí majú dlhy v iných inštitúciách sú výrazne znevýhodnení v získaní ďalšieho úveru a na základe toho dostávajú nižšie skóre.
Výpisy z účtu skóre môžu zmeniť k lepšiemu, ale aj horšiemu.
Finzo.sk