chcela som si požičať a mala som skore 600 a po odoslani ziadost a všetkých dokumentov už mam len 550, takže myslím si že je to riadny podvod
Lenulik
Dobry den ako mam dokoncit registraciu ked obdrzany pin zadavam kliknem na cislo a samo si to dppisuje cislice a skusam to uz 10min
karol200
Prosim akym spodobom musim zaplatit splatku? Na aku adresu a pod akym variabilnym symbolom?
Dakujem za radu.
Danuska100
Dakujem za radu.
LenulikDobrý deň,
chcela som si požičať a mala som skore 600 a po odoslani ziadost a všetkých dokumentov už mam len 550, takže myslím si že je to riadny podvod
skóre sa Vám prideľovalo len raz (2.3. o 12.04) a bolo 550. Skóre 600 sme u Vás nezaznamenali. Žiaľ, skóre 550 nie je dostatočné a poskytnutie pôžičky.
Finzo.sk
Danuska100Dobrý deň,
Danuska100
ak chcete zaplatiť splátku treba postupovať nasledovne:
- zadajte zahraničný prevod
- sumu splátky pošlete na bankový účet spoločnosti Finzo; názov príjemcu: Finzo OÜ; názov banky: SEB
- účet príjemcu: IBAN: EE541010220242170225
- SWIFT:EEUHEE2X
- okrem toho je nutné uviesť referenčné číslo, teda Váš variabilný symbol, ktorý nájdete v ponuke k prevodu v odkaze
https://finzo.sk/sk/ucty/prevod/
Finzo.sk
stale mi nejde pin sms
dzubionek
Dnes som zadala ziadost o 140 eur a nedosli mi peniaze na ucet…ale na virtualnom uz je to hotove.a poodratavane je tam vselico.dakujem
KARIN15gres
KARIN15gresDobrý deň,
Dnes som zadala ziadost o 140 eur a nedosli mi peniaze na ucet…ale na virtualnom uz je to hotove.a poodratavane je tam vselico.dakujem
brali ste si od nás už druhú pôžičku a rovnako ako v prvom prípade medzibankový prevod môže trvať 1-2dni. Peniaze Vám boli odoslané 27.3., predpokladáme, že 28.3. ste ich mali na účte.
Finzo.sk
Dobry den chcem sa spitat že dnes som si požiadala a požičku kedy mi peniaze pridu na moj učet.Lebo na vyrtualno su.Ďakujem Asnadova
Gabika74
Gabika74Dobrý deň,
Dobry den chcem sa spitat že dnes som si požiadala a požičku kedy mi peniaze pridu na moj učet.Lebo na vyrtualno su.Ďakujem Asnadova
včera Vám boli odoslané peniaze na účet. Dnes alebo zajtra by ste ich mali mať na účte.
Finzo.sk