• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako je to s mojou žiadosťou, či je úver schválený, v prípade že áno ako dlho trvá prevod, prípadne, či už bol prevod na môj bankový účet vykonaný. S pozdravom Valery
Valeria247
Dostanem ešte dnes odpoveď, alebo je to márne sa na niečo pýtať
Valeria247
Valeria247
Valeria247
Dobrý deň,

na konkrétne otázky k Vašej žiadosti odporúčame používať poštu na stránke https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/
Tieto otázky sú spracované v pracovných hodinách do 15min.
10.5. Vám bola pôžička schválená a odoslané peniaze na Váš účet. Včera alebo dnes Vám mali doraziť na účet.

Finzo.sk
st.anci
Dobry den chcem sa spitat jedy mam zaplatit splatku.dakujem
Gabika74
Gabika74
Gabika74
Dobrý deň,

na konkrétne otázky používajte prosím poštu v rámci portálu (link nižšie). Na Vašu otázku odpovieme do 15min v pracovných hodinách.
https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/
Termín najbližšej splátky máte 3.6.2016

Finzo.sk
st.anci
st.anci
Možem zaplatit až 11.6. lebo vtedy mam peniaze.dakujem
Gabika74
DOBRY DEN ZIADALA SOM DNES O UVER CGCEM SA SPYTAT BUDEM ESTE DNES VEDIET CI JE ZIADOST SCHVALENA POSLETE MI EMAIL ALEBO AKO?DAKUJEM TATIANA
missy2708
missy2708
missy2708
Dobrý deň,

odpoveď ste mali do 15 min potom, čo ste sa zaregistrovali a poslali potrebné dokumenty. Vo Vašom prípade bolo žiaľ nízke skóre pre poskytnutie pôžičky.

Finzo.sk
st.anci
Dobrí deň chcel som sa spýtať,.. zaslal som všetko čo je potrebné na pôžičku ale email mi stále neprišiel na potvrdenie tak neviem či mi ju schvália alebo nie… za odpoved ďakujem. ..
erik_sb21
erik_sb21
Dobrí deň chcel som sa spýtať,.. zaslal som všetko čo je potrebné na pôžičku ale email mi stále neprišiel na potvrdenie tak neviem či mi ju schvália alebo nie… za odpoved ďakujem. ..
Dobrý deň,

hoci ste sa registrovali v sobotu, ešte v ten deň ste mali odpoveď na Vašu registráciu a žiadosť o pôžičku po prihlásení sa na portál.

Finzo.sk
st.anci
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти