Dnes som si ziadala pozicku jasne som mala skore 650 odoslala som o par minu mi doslo vasa pozicka bola zamietnuta tak nech mi niekto vysvetlit podla coho to vlastne davate komu sa Vam chcem ci ako ked jasne som mala 650 a podam ziadost potom mi ju vy zamietnete a odrazu mi tam figuruje 550 Zbonkova skutocne toto je az dedinske a pritom som zamestnana osoba cely zivot proste je to skutocne na zaplakanie takato spolocnost
ErikaZbonkov
ErikaZbonkovDobrý deň,
Dnes som si ziadala pozicku jasne som mala skore 650 odoslala som o par minu mi doslo vasa pozicka bola zamietnuta tak nech mi niekto vysvetlit podla coho to vlastne davate komu sa Vam chcem ci ako ked jasne som mala 650 a podam ziadost potom mi ju vy zamietnete a odrazu mi tam figuruje 550 Zbonkova skutocne toto je az dedinske a pritom som zamestnana osoba cely zivot proste je to skutocne na zaplakanie takato spolocnost
údaje, ktoré ste poskytli sa už zhodovali s inými užívateľmi a z toho dôvodu Vám bola zamietnutá pôžička. Bližšie informácie v správe na portáli.
S pozdravom,
Finzo.sk
ErikaZbonkov
Dobry den.Chcem sa spytat mozem si peniaze vlozit na moj bankovy ucet a previest vam na virtualny ucet a splatka bude zaplatena?Bude to v poriadku?Da sa zaplatit takymto sposobom?ci ako?Dakujem.
Maja30
Maja30
Dobry den.Chcem sa spytat mozem si peniaze vlozit na moj bankovy ucet a previest vam na virtualny ucet a splatka bude zaplatena?Bude to v poriadku?Da sa zaplatit takymto sposobom?ci ako?Dakujem.
Dobrý deň,
informácie k prevodu nájdete na stránke https://finzo.sk/sk/ucty/prevod/
Finzo.sk
poskituju peniaze len ta prejde chut ked skrze banke prides o 100 evro ako ja a oni to neeviduju ( znamena tie peniaze si im dala na ucet ale bohuzial ) a proste urazajuce ze ti tie peniaze ani nevratia a napisu ti ze splatku nemas splatenu !!!
Velky pozor si davajte ked beriete pozicku !!! Uprimne - neodporucam !
Jasna
Velky pozor si davajte ked beriete pozicku !!! Uprimne - neodporucam !
st.anciDOBRY DEN CHCEM SA SPITAT CI MI PRESLA POžICKA CO SOM SI POžIADAL.DAKUJEM
PISEM ZA ,MANžELA ADRIANA ASNADA
Gabika74
st.anci dobry den chcem sa opitat ci mi presla požicka co som si požiadal.dakujem
adoasnad
adoasnad
st.anci dobry den chcem sa opitat ci mi presla požicka co som si požiadal.dakujem
Dobrý deň,
prihláste sa pod Vašim užívateľským menom a pošlite nám správu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/
Finzo.sk
- 1
- 2