• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Volala som vam este 20.7 ci nemate slovensky ucet co mi povedali v banke achcem si este predlzit splatku a preco nedvihate telefo dnes som volala3krat tak ako sa mam z vami skontaktovat ked nedvihate za pochopenie dakujem Škvarkovska
Maria321
Maria321
Maria321
Dobrý deň,

keďže v istých hodinách máme vyťažených pracovníkov na telefóne, vždy odporúčame nám napísať správu priamo cez portál po prihlásení sa do svojho konta. V pracovných hodinách máte odpoveď vo veľmi krátkom čase.
Práve dané predĺženie sme následne doriešili.

Finzo.sk
st.anci
nejdu mi vyplniť kontaktné udaje hlavne rodne čislo , vraj už ma evidujete teraz som zmenil heslo a stále ma to posiela spať na zabudnuté heslo
kolonada24
kolonada24
kolonada24
Dobrý deň,

pod daným rodným číslom už máme registráciu. Ak ste zabudli svoje prihlasovacie meno alebo heslo, môžete si ho nechať zaslať na mail.
Zrejme máte prihlasovacie meno marianosk721.

Finzo.sk
st.anci
Dobry den dnes som poslala na predlzenie tak dufam ze peniaze dojdu.Ďakujem Asnadova
Gabika74
Dobry den dnes som poslala na predlzenie tak dufam ze peniaze dojdu.Ďakujem Asnadova
Gabika74
Dobry den, ako mam pochopit to predlzenie splatky? Zaplatim ten poplatok a na druhy mesiac zaplatim akoby za 2 mesiace? Ako mam tomu rozumiet? Dakujem za odpoved
Renata55
Dobry den, ako mam pochopit to predlzenie splatky? Zaplatim ten poplatok a na druhy mesiac zaplatim akoby za 2 mesiace? Ako mam tomu rozumiet? Dakujem za odpoved
Renata55
Renata55

Dobrý deň,

predĺženie zmluvy znamená odklad 1 splátky o 1 mesiac, ďalší mesiac je potrebné uhradiť 2 splátky - pôvodnú a posunutú.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň , poplatok za predlzenie sa posiela do kedy ? alebo ako to funguje ?Lucia
lucka27
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти