• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
lucka27
Dobrý deň , poplatok za predlzenie sa posiela do kedy ? alebo ako to funguje ?Lucia

Dobrý deň,

uistite sa, že peniaze budeme mať do 3 dní na účte, inak predĺženie zmluvy stráca platnosť.
Odporúčame zadať žiadosť o predĺženie a príkaz na úhradu v ten istý deň, aby k nám včas prišli peniaze.

Finzo.sk
PatrikK
Dobry vecer,
piatok som doobeda som poziadal v banke o prevod penazi s tym, ze som zaroven poziadal o predlzenie pozicky. Prevod ale banka schvalila az dnes. Vzhladom k tomu, ze dnes vecer peniaze na virtualnom ucte neboli, co sa do spravit aby to predlzenie bolo v platnosti.
Momentalne bohuzial tie peniaze na celu splatku nemam.
Tur
Chcem si požičať a neviem ako
Janjasik1984
Tur
Dobry vecer,piatok som doobeda som poziadal v banke o prevod penazi s tym, ze som zaroven poziadal o predlzenie pozicky. Prevod ale banka schvalila az dnes. Vzhladom k tomu, ze dnes vecer peniaze na virtualnom ucte neboli, co sa do spravit aby to predlzenie bolo v platnosti.Momentalne bohuzial tie peniaze na celu splatku nemam.

Dobrý deň,

zadali ste žiadosť, ale nestihli k nám peniaze doraziť do 72 hod. V takom prípade žiadosť o predĺženie nie je aktívna a peniaze sa použijú na splatenie časti splátky.
Žiadosť o predĺženie tak budete musieť vykonať nanovo
(odporúčame začiatkom týždňa, kde sa nečaká na platbu cez víkend)
(odporúčame zadať žiadosť o predĺženie a príkaz na úhradu v ten istý deň, aby k nám včas prišli peniaze)

Finzo.sk
PatrikK
Janjasik1984
Chcem si požičať a neviem ako

Dobrý deň,

registrácia prebieha nasledovne
- vyplniť registračný formulár na finzo.sk
- schváliť VOP a rámcovú zmluvu
- poslať scan (alebo fotografiu mobilom) oboch strán občianskeho preukazu (iba občan s ID vydaným na území SR)
- zažiadať si o pôžičku a zadať IBAN číslo účtu, kam Vám máme zaslať peniaze
- žiadateľ má založený účet na Slovensku na svoje meno (prípadne dispozičné právo k inému účtu)

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
Dakujem velmi pekne za vysvetlenie.
Tur
Dobrý deň.Poslal som oskenovaný občiansky preukaz len z jednej strany.Ako môžem doplniť aj druhú stranu? Ďakujem.
Vlado159
Vlado159
Dobrý deň.Poslal som oskenovaný občiansky preukaz len z jednej strany.Ako môžem doplniť aj druhú stranu? Ďakujem.

Dobrý deň,

prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a pošlite nám OP ako prílohu do správy https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
ako zistim ,aka je vyska poplatku za predlzenie splatnosti o 1 mesiac..suma 500 eur
ivakro
ivakro
ako zistim ,aka je vyska poplatku za predlzenie splatnosti o 1 mesiac..suma 500 eur

Dobrý deň,

žiadosť o predĺženie pôžičky si môžete zadať tu https://finzo.sk/sk/pozicky/pozicky/
Kliknite na číslo zmluvy, ktorú chcete predĺžiť.
Posuňte sa dole, kde máte “Žiadosť o predĺženie zmluvy o pôžičke”
Kliknite na Podpísať zmluvu a pošlite nám peniaze.
Uistite sa, že peniaze budeme mať do 3 dní na účte, inak predĺženie zmluvy stráca platnosť.

Finzo.sk
PatrikK
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти