• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobrý deň chcel by som zrušiť pôžičku ak sa to ešte dá alebo ako mám postupovať keď mi nikto neberie telefón nemôžem sa skontaktovať znikim ďakujem
siu15
siu15
Dobrý deň chcel by som zrušiť pôžičku ak sa to ešte dá alebo ako mám postupovať keď mi nikto neberie telefón nemôžem sa skontaktovať znikim ďakujem

Dobrý deň,

prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
DOBRý DEN VEDELI BY STE MI PORADIT???? pisete ze uz som u vas registrovana …ale neviem meno ani heslo viete mi poradit??, ked zadavam novu registraciu a pri mojom rodnom cisle pise ze uz existuje….
alexik2015
alexik2015
DOBRý DEN VEDELI BY STE MI PORADIT???? pisete ze uz som u vas registrovana …ale neviem meno ani heslo viete mi poradit??, ked zadavam novu registraciu a pri mojom rodnom cisle pise ze uz existuje….

Dobrý deň,

prejdite na finzo.sk, vpravo hore kliknite na prihlásiť a zadajte Vaše užívateľské meno. Kliknite na „Zabudli ste heslo?“.
Možnosť nastavenie nového hesla Vám príde na Váš e-mail. Nasledujte inštrukcie v e-maile.
Následne sa prihlásite na svoj existujúci Finzo účet a môžete pokračovať v žiadosti o pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Zdravim chcem zrusit ziadost o pozicku ako to mam spravit?
Martin.G
Martin.G
Zdravim chcem zrusit ziadost o pozicku ako to mam spravit?

Dobrý deň,

Vaša žiadosť bola zrušená.

Finzo.sk
PatrikK

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти