Dobry den, ak mam peniaze na virtualnom ucte v den splatnosti si ich system automatocky stiahne na úhradu pozicky? Ďakujem
TA601515
TA601515
Dobry den, ak mam peniaze na virtualnom ucte v den splatnosti si ich system automatocky stiahne na úhradu pozicky? Ďakujem
Dobrý deň,
splátka sa automaticky uhradí z virtuálneho účtu v stanovenom termíne.
Finzo.sk
Dobry den viem ze to tu mozno nepatri ale neviem vyom.chodit chcem sa opitat prvy krat som ziadal schvalili mi 190 ale dal som si ich hned previest na moj bankovy ucet takze na virtualnom sa to nezobrazi ta suma a kolko to trva kim pridu do banky dakujem
anjelicek2
Zdravim. Zda sa mi, ze cez mailovu schranku sa mi generuje automaticka odpoved viac krat ta ista, tak pisem este raz na forum ! Podpisala som viac krat zmluvu o predlzeni splatky, uhradila som peniaze na virtualny ucet, oni ale nestihli prist kedze bol vikend, pospisala som tak druhy krat odklad splatky so sumou 5,08eur a teraz mi tam svieti uhradit cez 19 eur. A pisali ste mi v maili ze odklad splatky je predlzenie uveru, ale cenovo sa to rozlisuje. Dakujem Vam vopred za pomoc !
sonita3091
anjelicek2
Dobry den viem ze to tu mozno nepatri ale neviem vyom.chodit chcem sa opitat prvy krat som ziadal schvalili mi 190 ale dal som si ich hned previest na moj bankovy ucet takze na virtualnom sa to nezobrazi ta suma a kolko to trva kim pridu do banky dakujem
Dobrý deň,
pri žiadosti o pôžičku ste nechali zaškrtnuté „Priamo do banky“. Peniaze Vám boli odoslané na Váš účet. Medzibankový prevod trvá maximálne 2 pracovné dni.
Finzo.sk
Prosim Vas ako zistim ci mam odlozenu splatku alebo nie ? Suma 4,85 mi bola stiahnuta. V Prehlade pise ,,odlozene,, . Prosim Vas o odpoved….
sonita3091
sonita3091
Prosim Vas ako zistim ci mam odlozenu splatku alebo nie ? Suma 4,85 mi bola stiahnuta. V Prehlade pise ,,odlozene,, . Prosim Vas o odpoved….
Dobrý deň,
splátkový kalendár nájdete kliknutím na číslo pôžičky v sekcii pôžičky https://finzo.sk/sk/pozicky/pozicky/
Finzo.sk
Poziadal som o uver.nik neodpovedA!!!
Martinko2121
Martinko2121
Poziadal som o uver.nik neodpovedA!!!
Dobrý deň,
máte neprečítanú správu. Prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/
Finzo.sk
PatrikKDobry den,
Mozem sa informovat len,mam termin splatky 23.2.2017na uhradu a aj prostriedky na ucte a peniaze mi este z virtualneho uctu neodisli,je vsetko v poriadku?dakujem nerada by som sa dostala do omeskania
- 1
- 2