• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
a dúfam že nemám aktívnu žiadnu z tých malých požičiek? lebo potrebujem viac než 50, lebo vraj je dosiahnuty vyšši urok mi píše
stanka1990
stanka1990
a dúfam že nemám aktívnu žiadnu z tých malých požičiek? lebo potrebujem viac než 50, lebo vraj je dosiahnuty vyšši urok mi píše

Dobrý deň,

aby sme Vaše žiadosti vybavili rýchlejšie, odporúčame Vám posielať otázky týkajúce sa Vašej žiadosti cez portál Finzo. Vo veľmi krátkom čase Vašu žiadosť spracujeme.
Prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
Moje skúsenosti s touto spoločnosťou sú veľmi dobré. Všetky podmienky, ktoré majú, plním a taktiež aj Finzo plní podmienky. Len je potrebné poriadne čítať. Už som vyskúšal za cca roka niečo takmer všetko. Od predlženia splátky za min. poplatok, cez komunikáciu o zvýšenie limitu (potreboval som peniaze na dovolenku) a na druhý deň mi schválili zvýšenie. Dokonca pretože nemeškám so splátkami, už mám poslednú pôžičku na 2 roky a nie na polroka ako od začiatku a peniaze ak dám ráno požiadavku, tak poobede mám na účte.
PS: nie som volavka, som reálny klient.
stam77
a prosim ťa pošlu ti peniaze zo slovenskeho účtu že to máš tak rýchlo?
stanka1990
a ešte sa ťa chcem opýtať že keď zaškrtnem priamo do banky? to znamená?
stanka1990
stanka1990
a prosim ťa pošlu ti peniaze zo slovenskeho účtu že to máš tak rýchlo?
neviem z akého mi pošlu, ja mám OTP banku a peniaze posielam im cez ňu, zadám písomný príkaz v banke a do 2 dní to majú. Normálne prinesiem do banky napr 60 eur a napíšem prevodný príkaz, už som ich doma dopredu predpísal , len sumu doplním aku chcem previesť. Ak posielajú oni mne, tak to mám ešte skôr. Ak ráno zažiadam , tak mám o 15:00, ak poobede, tak ráno o 10:00
stam77
stanka1990
tejto otázke nerozumiem, idem pozrieť čo sa zaškrtuje priamo do banky
stam77
stanka1990
no pozrel som, tam ja nikde neškrtám banku… teraz mám napr ponuku 510 € na 3 roky. Dál som žiadam, hned ukážu zmluvu s úrokom a kolko penazí by prišlo ak by som súhlasil ( teraz nepotrebujem a tak som neodklikol) Ale ak by som odklikol, tak sa mi dole objaví poslať SMS kód, dám áno, na telefón príde 5 miestny kód, natukám do tej takej malej kalkulačky pri tom kóde a pošlem a odvtedy do 6 hodín peniaze mám ako to blo doobeda. ak poobede tak ráno
stam77
Díky za odpovede… no vieš ale ja mám malé skóre a z toho keď požiadam max o 300e tak keď prekliknem vysledná suma je 50e ale prečo? keď sa bavím cez emailovú stránku, tak dostávam len odpoveď ako kedy od robota už som sa ich pýtala či možem dostať aj konkrétne odpovede a nič zatial…a čo sa týka tej banky ono je to tam hneď zaškrtnuté samo. A ten sms kód to až potom keď ti oni potvrdia žiadosť a tú zmluvu?
stanka1990
stam77

Prosím ťa ako potvrdiť žiadosť, je tam len zrušiť zmeny a poslať nový pin….nechápem
stanka1990
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти