• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobry Den,

Chcel som sa len opytat kolko dlha sa caka pre pozicku?

Vopred dakujem
Miroslav.Kolar
Miroslav.Kolar
Dobry Den,Chcel som sa len opytat kolko dlha sa caka pre pozicku?Vopred dakujem

Dobrý deň,

v pracovných dňoch žiadosti vybavujeme do 15min., cez víkendy a sviatky sú žiadosti spracované 1-krát denne.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň,

táto správa je určená správcovi
ak by prišla niekomu inému, jedná sa o omyl.
horteo
Dobrý deň,

len som si overoval, či je správa odoslaná na správnu adresu, a tu je text samotný:

na webe je info, že skóre musí byť min. 601
moje je 900
aký je teda dôvod, že sa stále objavuje nápis: “Momentálne Vám nevieme poskytnúť pôžičku”
a nemôžem podpísať zmluvu
duplom práve potom, keď som minulý týždeň predčasne vyplatil dve pôžičky 600€ + 500€
a to som chcel požičať iba 350€ až 400€

Je to súrne, pretože som doma na Slovensku zabudol prihlasovacie údaje do internet bankingu
a nemôžem realizovať platby,
tak vás láskavo prosím, schváľte mi aspoň 250€, aby banka mohla zrealizovať inkaso a trvalé príkazy.
horteo
horteo
Dobrý deň,len som si overoval, či je správa odoslaná na správnu adresu, a tu je text samotný:na webe je info, že skóre musí byť min. 601moje je 900aký je teda dôvod, že sa stále objavuje nápis: “Momentálne Vám nevieme poskytnúť pôžičku”a nemôžem podpísať zmluvuduplom práve potom, keď som minulý týždeň predčasne vyplatil dve pôžičky 600€ + 500€a to som chcel požičať iba 350€ až 400€Je to súrne, pretože som doma na Slovensku zabudol prihlasovacie údaje do internet bankingua nemôžem realizovať platby,tak vás láskavo prosím, schváľte mi aspoň 250€, aby banka mohla zrealizovať inkaso a trvalé príkazy.

Dobrý deň,

prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
Neviem, čo sa deje, ale niečo smrdí v štáte dánskom ako hovorí klasik.
Pred necelým mesiacom 24.7. som požiadal o pôžičku 500-600€
potom, čo som cca mesiac predtým vyplatil jednu pôžičku a bez problémov ste mi ju schválili pri skóre 860.
Teraz som 13.8. vplatil dve cca 1200€ a máte problém dať mi pôžičku 300-450€ pri skóre 900.
Nevadí, ale škoda vašeho dobrého mena, predtým by som vás odporúčal ako núdzový režim(vysoké úroky).
Škóda lásky…
Telefón neberete, ani nevoláte späť a tie automatické odpovede, škoda slov,
tak zbohem finzo, múžeš jít…
horteo
horteo

Dobrý deň,

momentálne Vám nevieme navýšiť limit Vašej pôžičky.
Pravidelné a včasné splácanie aktuálneho úveru Vám môže zvýšiť schválenú výšku pôžičky pre Vás.

Finzo.sk
PatrikK

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти