• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobry den, zaziadal som si o pozicku, bola mi schvalena. Na virtualnom ucte mam stale sumu 0 eur. To znamena, ze mi to uz bolo automaticky prevedene na moj ucet? Alebo aj prevedenie z vasho uctu na moj virtualny trva 1-2 dni, a potom z mojho virtualneho uctu na banovy ucet dalsie 1-2 dni?
bradbuton
Zdravim to iste aj ja mam….ja som to dal hned previest na ucet a stale nic neprislo…kde nje chyba ? Pisu, ze do 15 min. bude na ucte…a stale nic..ukazuje mi tu 0 eur.
stanislav-svk
stanislav-svk
Zdravim to iste aj ja mam….ja som to dal hned previest na ucet a stale nic neprislo…kde nje chyba ? Pisu, ze do 15 min. bude na ucte…a stale nic..ukazuje mi tu 0 eur.
Mne to previedlo samo,len teraz cakam kedy pridu na ucet,lebo bohvie aj z akeho uctu to posielaju,teda banky
Dodo444
bradbuton
Dobry den, zaziadal som si o pozicku, bola mi schvalena. Na virtualnom ucte mam stale sumu 0 eur. To znamena, ze mi to uz bolo automaticky prevedene na moj ucet? Alebo aj prevedenie z vasho uctu na moj virtualny trva 1-2 dni, a potom z mojho virtualneho uctu na banovy ucet dalsie 1-2 dni?

Dobrý deň,

pri žiadosti o pôžičku ste nechali zaškrtnuté „Priamo do banky“. Peniaze Vám boli odoslané na Váš účet. Medzibankový prevod trvá 1 až 2 pracovné dni.

Finzo.sk
PatrikK
Dodo444

Posielajú z estónskeho účtu a väčšinou mi to do Prima Banky prišlo ešte ten istý pracovný deň.
V tomto je Estónsko Európska špička
horteo
bradbuton

Prevod na bankový účet závisí od banky príjemcu, buď ten istý pracovný deň, ak je zmluva podpísaná
do cca 10.-tej hodiny alebo nasledujúci pracovný deň.
Prevod na virtuálny účet je okamžitý, ale praktický význam má len, ak treba vyplatiť starú pôžičku
alebo jej splátku.
horteo

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти