• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Millest oleneb skoor! Pakun sinu ca 3*suuremad investeerinud ei loe siin midagi kui oled kuskil foorumis sõna võtnud! Ole vait ja laena see toob ju sisse! ??
ati01
Ei saa aru, mille üle Te pahandate? Teil on ju täiesti hea skoor. Mis puutuvad siia sõnavõtud?
Omaraha.ee
arne
Kas mul on võimalik laen saada 1500e aasta peale
mai
Laenu saamiseks peab skoor olema üle 600. Peate esitama kuue kuu pangakonto väljavõtte.
Omaraha.ee
arne
Minus tekitab OR skoor endiselt küsimusi. Klient skooriga 800+ laenab 12-ks kuuks ca 100 €!!!
Ei saa aru. See inimene on ennast ju pankroti äärele laenanud! Arvestades OR-s olevat skoori tutvustavat infot peaks sellise skooriga inimene suutma selle summa tagasi maksta max. 3 kuuga (pigem küll kolme nädalaga). Jääb ainult mõistatada millises finantsseisus on inimesed kes omavad skoori alla 800.
leopold
Leopold, vaadake laenujääki ka. Loomulikult kui sul pole ühtegi muud laenu, siis 100 eur on võimalik ju üsna kohe tagasi maksta, aga kui laenud kokku annavad suht suure summa, siis ei hakka ju kuumakset veel palju suuremaks ajama ja ülilühikeseks perioodiks laenu võtma. Ja ega siis keegi tühja tähja jaoks laenu ei võta, ikka on midagi, mis on möödapääsmatu. Näiteks mina sain reedel teada, et mu kassi käpp on kahest kohast katki, ja loomakliiniku operatsioon ei ole sugugi odav lõbu a la 100 eur - ikka väga palju rohkem maksab...
Tinistus
kui mul on skoor 500 ja ma tahaksin saada laenu 60 eurot, siis kelle poole ma peaksin pöörduma, et seda normaalsetel tingimustel saada?
Artur
Omaraha.ee portaali kaudu laenamiseks peab Teie skoor olema vähemalt 601. Minimaalne summa, mida saab laenata, on 100€.

Omaraha.ee
Ago Lumeste
Kahjuks mina pettusin kül selles skoorinduses - ei usalda seda skoorindust enam mitte üks raasuke kah.

Enne väljavõtet oli skoor 710 ja pärast 660 ja muutma ega üle vaatama ei oldud nõus.
Seega küsin kas netopalk 1000.- ei ole piisav omaraha skoorile (et nagu ei olegi piisavalt hea palk ja töökoht või?)? Kas see, et äsja müüdud kinnisvara rahadega sai lõpetatud kõik kehtinud kohustused ja seega hetkel ei omagi muid kohustusi kui jooksvad teenusearved (Et siis kõrgema skoori omamiseks pean tingimata mingeid laene omama?)?
See, et olen kah investorina siin keskkonnas ei mõjuta skoori (või on 620.- liialt väike investeering?)?

Kui eelpool toodut vaadata siis skoor 660 (muid kohustusi omamata) on vast usaldusväärsemgi kui 910 - (kes omab laene).

Ja loomulikult ei olda nõus skoori kujunemist selgitama .....
Igaljuhul mina võtsin seda hetkel isiklikult ja solvusin hingepõhjani.

Ja miks ma selle skoori pärast põen? aga sellepärast, et olen olnud investor üsna lühikest aega ja tahtsin oma skooriga vaadata, kui usaldusväärne see ikka on. Tulemus oli aga vastikult negatiivne, sest mina enam skoore ei usu ....

Antrax
Isiklikult ei tea skoori kujunemist, kuid Teie kirjutisest üksnes oletan, et kinnisvara müük on skoorile pärssiva mõjuga. Seega vara realiseerimine ja ainult sissetuleku omamine omab riski suurendavat mõju - võimaliku töö kaotuse või pikaajalise haigestumise korral ei ole realiseeritavat vara mida kohustuste katteks müüa.
p.s. :) Investorid on siin ennegi skoori üle kurtnud - küllap on siinsed investeeringud klassifitseeritavad "väga riskantsena" seegaka skoorile pärssiv mõju!
ipc
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти