• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
mam ozicku s cislom S192728532 na aki ucet to mam zaplatit. dakujem vam moc pekne
Jancekmichal92
Jancekmichal92
mam ozicku s cislom S192728532 na aki ucet to mam zaplatit. dakujem vam moc pekne

Dobrý deň,

ak chcete zaplatiť treba postupovať nasledovne
- zadajte zahraničný / SEPA prevod
- sumu pošlete na bankový účet spoločnosti Finzo; názov príjemcu: Finzo OÜ; názov banky: SEB Pank (Estónsko)
- účet príjemcu: IBAN: EE541010220242170225
- SWIFT (BIC): EEUHEE2X
- okrem toho je nutné uviesť referenčné číslo, teda Váš variabilný symbol, ktorý nájdete v ponuke k prevodu v odkaze https://finzo.sk/sk/ucty/prevod/

Finzo.sk
PatrikK
dobri den mam zaujem o poizicku ako si poziadat ked pita odomna cislo a davam pise pred volbe a nebere mi to dsakujem
Ivanl
Ivanl
dobri den mam zaujem o poizicku ako si poziadat ked pita odomna cislo a davam pise pred volbe a nebere mi to dsakujem

Dobrý deň,

prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
Poprosím vás o zrušene účtu ďakujem
Richierich
Richierich
Poprosím vás o zrušene účtu ďakujem

Dobrý deň,

Vaše konto bolo zrušené.

Finzo.sk
PatrikK
Dobry den den poslala som 3 centy na ucet presne podla navodu peniaze sa odoslali do poznamky som uviedla variabylny symbol a peniaze tam stale nie su ukazuje stale dokoncit pozicku..prosim vyjadrite sa mi Dakujem
dadullllka
dadullllka
Dobry den den poslala som 3 centy na ucet presne podla navodu peniaze sa odoslali do poznamky som uviedla variabylny symbol a peniaze tam stale nie su ukazuje stale dokoncit pozicku..prosim vyjadrite sa mi Dakujem

Dobrý deň,

prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Úhradu si skontrolujte na portáli.

Finzo.sk
PatrikK
dobry den poslala som v utorok rano na vas ucet 3 centy stale to tam nie je pisali ste ze prevod trva 1-2 dni..uz je to stvrty den a nic..chcem sa len spytat ci sa aj niekto bude zaoberat mojou pozickou dakujem za odpoved
dadullllka
dOBRY DEN V UTOROK RANO SOM POSIELALA 3 CENTY NA VAS UCET NAPISALI STE MI ZE PREVOD TRVA JEDEN AZ DVA DNII..NO STALE NIC TAK SA CHCEM SPYTAT CI SA TYM AJ BUDE NIEKTO ZAOBERAT PLADBU SOM PREVIEDLA CEZ INTERNET BANKING PREBEHLA USPESNE ALE NA MOJOM VYRTUALNOM UCTE STALE NIC NIEJE……….DAKUJEM ZA ODPOVED
dadullllka
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти