• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Prečo mi posielate email že mi poskytnete 2000e a keď si poziadam o polovicu z toho napíšete že nie???!
Bobros
Bobros
Prečo mi posielate email že mi poskytnete 2000e a keď si poziadam o polovicu z toho napíšete že nie???!

Dobrý deň,

nanešťastie Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku. Vaše skóre je nízke.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
Čože ?
Tino83
Dobry den,chcem sa spytat,preco mi nejde poskytnut pozicku,ak mi portal ponuka. Minuly tyzden som jednu pozicku vyplatil a mam skore 950. Dakujem Krocka I
ivakro
Dobry den,chcem sa spytat,preco mi nejde poskytnut pozicku,ak mi portal ponuka. Minuly tyzden som jednu pozicku vyplatil a mam skore 950. Dakujem Krocka I
ivakro
ivakro

Dobrý deň,

momentálne Vám nevieme navýšiť limit Vašej pôžičky.
Pravidelné a včasné splácanie aktuálneho úveru Vám môže zvýšiť schválenú výšku pôžičky pre Vás.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
PatrikK
dakujem,ale momentalne by som aspon tu ponukanu pozicku 300 eur potreboval,aj vcasne splacam aj vyplacam uvery.Dakujem za kladne vybavenie..Krocka I.
ivakro
ja som neziadal navysenie sumy,tych 330 eur je do sumy 2000 eur a vcasne splacam aj vyplacam dane uvery..dakujem Krocka
ivakro
PatrikK
ale momentalne by som potreboval tu ponukanu sumu portalom,vcas splacam,aj vyplacam pozicky..dakujem Krocka I
ivakro
ivakro

Dobrý deň,

momentálne Vám nevieme poskytnúť ďalšiu pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти