• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Ako ste zistili skóre keď som Vám poslala kopie z bankového účtu ,napíšte dôvod prečo nemôžem získať pôžičku a keď nie nebudem žiadať 50euro za také skóre alebo si tipujete. Ďakujem
Lenka1230
Lenka1230
Ako ste zistili skóre keď som Vám poslala kopie z bankového účtu ,napíšte dôvod prečo nemôžem získať pôžičku a keď nie nebudem žiadať 50euro za také skóre alebo si tipujete. Ďakujem

Dobrý deň,

na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz je Vaše skóre nízke, momentálne Vám nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Dobry den,,,,chcem si požiadať o nižšiu pôžičku ale dajako mi to niejde.poradite mi ako znova požiadať….dakujem,ch
charmed28
Ako dlho trvá vybavenie pozicky
malik666
Som dostal na vás doporučenie že poskytujete financie bez problémov. Zaregistroval som sa, prefotil som Vám môj osobný doklad a vy mi napíšete že moje skóre je 550 a treba mi 600? To čo hráme nejakú súťaž na body či ako. Nemám žiadnu pôžičku a vy mi poviete momentálne nevieme poskytnúť pôžičku???
JozefBor59
Odpovie mi zas nejaký automat?!
JozefBor59
charmed28
Dobry den,,,,chcem si požiadať o nižšiu pôžičku ale dajako mi to niejde.poradite mi ako znova požiadať….dakujem,ch

Dobrý deň,

prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
malik666
Ako dlho trvá vybavenie pozicky

Dobrý deň,

žiadosť spracujeme do 15min. počas pracovných dní/hodín.

Finzo.sk
PatrikK
JozefBor59
Som dostal na vás doporučenie že poskytujete financie bez problémov. Zaregistroval som sa, prefotil som Vám môj osobný doklad a vy mi napíšete že moje skóre je 550 a treba mi 600? To čo hráme nejakú súťaž na body či ako. Nemám žiadnu pôžičku a vy mi poviete momentálne nevieme poskytnúť pôžičku???

Dobrý deň,

žiaľ, na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz je Vaše skóre nízke na získanie pôžičky. Skúste požiadať opäť o 3 mesiace.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
Ahoj, však práve aj ja som tak dopadla ako ty,malá suma a,že požičiame bez problémov
Mendy38
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти