• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Kui on võetud laene ja nn. vaba limiit on 0(selle tõstmiseks jälle saada oma panga konto väljavõte), samas on kõik tagasimaksed olnud perfektselt tähtajalised siis miks ei võiks olla selline süsteem, et kasvõi ühe laenu tagasimaksel tõuseb siis ka vaba limiit automaatselt?See, et maksan korralikult tagasi omi laene on tõstnud vaid skoori.Samas siin isikud kelle skoor on laenu võttes minu omast oluliselt kõrgem ja tagasimaksetega hakkama ei saa!
Järelikult ei tohiks ka skoori siduda kuidagi nn.vaba laenu limiidiga!

See kas sul skoor 850 või 610 pole miski kriteerium, et suudad omi võetud laene ka tagasi maksta!

Ja see, et ülekannet saab teha vaid SEB pangakontole siin keskonnas ajab ka "kopsu üle maksa", oleks aeg Swedbank lisada listi!
Rix74
See ka nagu üsna eksitav ja kohati lausa diskrimineeriv!

Tavaline inimene, kelle kohta puudub teave võlgnevustest, saab skooriks vahemiku 701–800. Lisaandmeid esitades ja küsimustele vastates on väga lihtne tõusta vahemikku 801–900. Kõrgeim skoorivahemik (901–1000) eeldab kõrget palka ja head töökohta/VÕTKE MAHA SEE LAUSE,mille pärast on vaja kõrgepalgalisel ja heal töökohal oleval isikul siit laenu võtta//. Madalaim portaali jaoks sobilik skoorivahemik on 601–700. Neil klientidel on üldjuhul mõned väiksemad maksehäired minevikust./KUIDAS SAAB ÜLDISTADA?/

Võiks siis lisada ka seda, et "maksehäirete alla" lähevad automaatselt misiganes ja kust kohast võetud laenud( automaatselt on teil skoor alla 600 ja laenu ei saa).Ei oma mitte mingit tähtsust, et teil on pidev sissetulek ja mitte kunagi pole olnud maksehäireid!
Rix74
 
Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти