• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 6 põhjust, miks peaksid kevadhooajal võtma ette reisi

6 põhjust, miks peaksid kevadhooajal võtma ette reisi

6 põhjust, miks peaksid kevadhooajal võtma ette reisi

 

Enamik meist on kuulnud ütlust, et reisimine on üks parimad viise, kuidas endasse investeerida. Tänapäeval on hõlpsasti ja taskukohaselt võimalik lennata ühest maailmajaost teise. Miks inimkond nii väga reisimist armastab ja milliseid kasutegureid see endaga kaasa toob?

 

1. AVALDAB SILMARINGI

Kõik väljakutsed ja võimalused, mis reisimisega kaasnevad aitavad sul avastada, kes oled sina, millisel rajal hetkel kõnnid ja millisena sa võiks oma tulevikku näha. Reisimine on suurepärane võimalus avastada enda sisemust ja läbi erinevate elamuste avardada silmaringi misiganes endale meelepärases valdkonnas.

 

2. VÕIMALDAB PROOVIDA UUSI MAITSEID

Kindlasti peitub meis kõigis kirglik või salajane kodukokk, kuid pole midagi paremat kui mõne teise riigi tüüpilise kohaliku roa proovimine. See on täiesti uus kogemus ja totaalselt erinev harjumuspärasest. Kõik, kes on käinud Napolis pitsat söömas, maitsnud Portugali kuulsaid pastel de nata’sid või sushit Jaapanis, teavad, et kohalikud maitsed teevad alati silmad ette kõigele varem proovitule.

 

3. AITAB MÕISTA TEISI KULTUURE

Põhjus, miks reisime, võib meil kõigil erineda, kuid reisivad inimesed arendavad alati empaatiat ja teiste kultuuride sügavamat mõistmist. Reisimise üks suuri plusse on, et tänu sellele ollakse mõistvam ja tolerantsem erineva kultuuri suhtes.  Nagu öeldakse, siis „maailm on raamat ja need, kes ei reisigi, loevad ainult ühte lehte“.

 

4. REISIMINE = SEIKLUSED

Trossilaskumised Peruu džunglite kohal, edukas Veneetsia labürindilaadsete tänavatel manööverdamine, parima hinda kauplemine Marrakechi turgudel, kiirpaadiga sõit Uus-Meremaal või Tansaanias džiipidega sõit ja safari loomade – need on seiklused, mida tasuks oma elus proovida. Inimestesse on põnevusjanu n-ö sisse kodeeritud ja mis oleks parim viis selle kustutamiseks kui reisimine.

 

 

5. LAIENDAB SUHTLUSVÕRGUSTIKKU

Mõelda vaid, et kunagi oli suhtluste loomine võimalik vaid päriselus. Üks peamisi põhjuseid, mida reisimisarmastajad reisimiseks välja toovad, on ühenduste loomine.  Tänapäeva maailmas on suhtlusvõrgustiku loomine välismaal üks nutikamaid asju, mida teha. Mõnikord on raske luua pikaajalisi suhteid inimestega, kellega kohtute välismaal, ent palju sõprussuhted, mida oma reiside ajal loote, on üllatavalt tugevad ja pikaajalised.

 

6. LOOB ELUAEGSEID MÄLESTUSI

Olgu mälestusteks mõne uue oskuse proovimine, unustamatute vaadete nägemine või maailmakuulsate hoonete külastamine. Seda, mida on reisides esimest korda tehtud, mäletatakse veel aastaid hiljem üksikasjalikult. Reisimine loob ja jätab meile tõelisi muljeid!

 

Kui tunned, et sombuse ilma käest on vaja päikselisele puhkusele minna ja vajad oma reisiplaanide teostamiseks lisaraha, siis Omaraha.ee on Sinu jaoks alati olemas. Tutvu laenupakkumistega SIIN.

 

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти