• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 6 võimalust, kuidas Omaraha abiga liikuma saada
19.03.2021

6 võimalust, kuidas Omaraha abiga liikuma saada

Suvi on peagi ukse ees! Mis oleks mõnusam, kui suvele vastu liikuda uhiuue auto, mootorratta või mõne muu liiklusvahendiga! Ilusate ilmadega on hea avastada uusi paiku ning nautida sumedaid suveõhtuid ja päikseloojanguid.

Kuna sportimisvõimalused sisetingimustes on hetkel piiratud, siis praegu on parim aeg liikumiseks ja spordi tegemiseks värskes õhus.

 

Uus jalgratas - mõnus kaaslane! Olgu selleks esikorviga linnaratas, millega linnatänavatel soojasid päevi õhtusse saata või maastikuratas, millega saab ühendada nii lõbu kui spordi. Ekstreemsete tingimuste armastajatele on maastikurattaga Eesti vaheldusrikka looduse avastmine parimaks elamuseks.

Pikaaegne mootorratta unistus? Nüüd on aeg täita unistus ja soetada endale vägev mootorratas! See kiire sõiduvahend on suurepäraseks abimeheks ummikutes ja mis peamine - lisaks praktilisusele on see ka meelelahutuslik. Päikesepaisteliste kevadilmadega toob motomatk lähedaste sõpradega palju positiivseid emotsioone ja elamusi.

 

Suvele vastu uue või uueväärse autoga! Ehk vajab Sinu praegune auto putitamist, et saada suveks parimasse vormi või oled juba ammu endale meelepärase unistuste auto ajakirjast välja valinud?! Sel suvel kuulub kodumaa avastamine kindlasti paljude eestlaste puhkusegraafikusse - kindlalt teel püsiva autoga saab turvaliselt sõita maakonnast maakonda ja tunda rõõmu teeäärsetest Eestimaa põldudest ja metsadest.

Vägevad väljakutsed! Kevad on tärkamise aeg, mistõttu on see ka ideaalne aeg tegemaks algust millegi uue ja põnevaga. Liikumisvabadusele annab uue tähenduse juhiluba. Oled pikalt autokooli minemist edasi lükanud või on Sul lihtsalt jäänud sõidueksam tegemata? Ütlus “ära viska tänaseid tegevusi homse varna” peab paika - juba vanarahvas teadis, et tegutsemine võidab edasilükkamise. Suvine uute paikade avastamine alaku!

Trendikus ennekõike! Moodsad kergliiklusvahendid on tulnud, et jääda! Soojas kevad- ja suvetuules saab linnavahel kiirelt ja lõbusalt seigelda elektritõukerattaga. Võrreldes rula või tasakaaluliikuriga, on elektritõukerattaga sõitmine lihtsam ja ühtlasi on kiire jõudmine punktist A punkti B garanteeritud!

Terves kehas terve vaim! Erinevate sõiduvahenditega liikumine on vajalik, lõbus ja elamusterohke, kuid enda kehale füüsilise koormuse andmine on äärmiselt tarvilik, et säiliks meie vaimne tasakaal. Millal soetasid endale viimati uued spordiriided või kvaliteetsed tossud mõnusateks jalutuskäikudeks või jooksuringiks? Tasemel spordivarustus kannab mitut funktsiooni - mugav rõivastus teeb sportimise mõnusaks ja spordiks sobilikud jalanõud aitavad vältida vigastuste tekkimist.

Kui tunned, et endale meelepärase sõidu- või spordivahendi soetamiseks on vaja lisaraha, siis tea, et Omaraha.ee saab Sulle alati abiks olla! Tutvu laenupakkumistega SIIN.

 

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in