• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 8 parimat kingiideed naistele
25.02.2021

8 parimat kingiideed naistele

Kõik kaksteist kuud aastas on millegi poolest olulised ja erilised - nii ka märts. See on kuu, mil tervitame kevadet, lähme üle suveajale ja peame emakeelepäeva.

Esimene kevadkuu on tavapäraselt aeg, mil tärkavad esmased kevade märgid – sulab lumi ja kevadlilled näitavad oma ilu. Lisaks pöörame märtsis erilist tähelepanu naistele. 8. märts on see päev, mil eriliselt üllatada oma abikaasat, elukaaslast, kolleegi, ema või õde! Tihtipeale võib aga ideaalse kingituse leidmine pisut raskendatud olla. Selleks oleme siia koondanud parimad kingiideed, millega näidata naisele, kui väga Sa temast hoolid ja kui oluline ta Sinu jaoks on.

Kvaliteetne parfüüm! Kuna parfüüm on miski, mis on äärimiselt personaalne, siis selle kinkimine näitab alati, et oled kingisaajale põhjalikult mõelnud. Enamikel naistel on välja kujunenud kindel parfüüm, mida ta aastast-aastasse kasutab. Olgu kingiks ammuaegne lemmik või hoopis hoolega valitud uus parfüüm – naises vau-efekti ja positiivse emotsiooni loomine on garanteeritud!

 Ajatud ehted! Kindlasti oleme kõik kuulnud lauset “Ühel naisel pole kunagi liiga palju ehteid”. Klišeena kõlav lause peab aga täielikult paika. Hõbe- ja kuldehted on niivõrd vastupidavad, et ka aastaid hiljem saab naine õnnelikult meenutada, kui väga on kinkija personaalselt temale mõelnud ja valinud meelepärased kõrvarõngad, kaelakee või käekella.

Armastus käib kõhu kaudu! Hea söök on miski, mis peaks olema meie kõigi igapäeva osa. Pole paremat lõppu päevale kui maitsva õhtusöögi ja meeldiva teeninduse kogemine unustamatu atmosfääriga restoranis. Ühe toreda koosveedetud restoraniõhtu üle on hea meel igal toiduarmastajast naisel.

Päev endale! Enamik naisi nõustuks väitega, et lõõgastav ilupäev on täpselt see, mis kiirest elutempost väljalülitamiseks vajalik on. Professionaalses salongis massaaž ja näohooldus või kosmeetika, millega saab ise kodus iluprotseduure läbi viia – need on vaid mõned kingiideed, mis poputavad naist ja tekitavad hea tuju pikaks ajaks!

Pikaaegne unistus! Mõtle hoolega – ehk on naisel, kellele Sa kingitust teed, olnud kaua aega silmapiiril mõne huviala proovimine või koolitusele minek, ent selle toimumist on paratamatult edasi lükatud. Meigi- või kalligraafiakursused, uue keele õppimine või keraamikaringist osavõtt on vaid mõned näited, mis on paljude unistusteks. Võib-olla on teil olnud pikaaegselt koos mõte hakata mõne uue hobiga tegelema – nüüd on selle alustamiseks ideaalne võimalus!

Kingitud lood! Lugemishimulisele naisele raamatu kinkimine on tõelise rõõmu valmistamine! Kuna žanre ja erinevaid raamatuid on maailmas nii palju erinevaid, siis ka teist või kolmandat korda uue raamatu kinkimine ei muutu kunagi igavaks. Vali kingiks klassikaline romaan mõnelt prantsuse või vene suurkujult, eluloojutustus tuntud filminäiteljast või luulekogumik – raamatuarmastajast naine on kindlasti õnnelik nende kõigi üle!

Moekas riideese või aksessuaar! Meenuta, kas kingisaaja pole viimasel ajal rääkinud rahulolevalt mõnest lemmikbrändi kampsunist, kašmiirsallist või hoopis käekotist. Moeteadlikule naisterahvale kvaliteetsest materjalist riideeseme kinkmine pakub kindlasti silmailu nii Sulle endale kui rahulolu kingisaajale, kes seda kannab.

Kodumasin, mis aitab võita aega! Aeg on meie kalleim vara. Tänapäeva kiiresti arenevas ühiskonnas on loodud meile ideaalsed abistajad, mis aitavad perenaise aega kokku hoida. Otstarbekaid näiteid on kodumasinate seas palju, värvikamateks ehk robottolmuimejad või köögikombainid. Mis kõige toredam - lisaks puhastele põrandatele või kergelt valminud söögile, on kingisaajal palju rohkem kvaliteetaega oma lähedastega veetmiseks!

Kui tunned, et ideaalse üllastuskingi jaoks oleks vaja lisaraha, siis tea, et Omaraha.ee saab Sulle alati abiks olla! Tutvu laenupakkumistega SIIN.


Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in