• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Ideid ideaalseks grillihooajaks
21.04.2021

Ideid ideaalseks grillihooajaks

Eestimaale on kohale jõudnud kevadsoojus ja mõnusad valged õhtud. Päevad on üha enam päikeseküllased ja suuremate soojakraadidega, mistõttu on põhjust veeta vaba aega aina rohkem õues: koduaias, terrassil, pargis või maakodus. Grillihooajaga käib käsikäes aia korrastamine. Sellepärast jagasime eelmisel kevadel Omaraha blogis häid nippe, kuidas kevad oma koju ning aeda tuua. Loe blogipostitust siit ja saada oma aias korda imesid, olgu Sul suur või väike aiamaa, rõdu või hoopis hunnik toataimi.

 

Lisaks aiatöödele on suvel ka põhjust lihtsalt õues värsket õhku nautida ja grillida. Paljud meist on terve talve pikisilmi oodanud sumedaid kevad- ning suveõhtuid, kus pere või sõprade seltsis saaks nautida maitsvat grill-liha, köögivilju ja värsket salatit. Lõpuks on see aeg käes! Kas Sina oled eelseisvaks grillihooajaks valmis? Leia siit postitusest ideid, kuidas algavaks grillihooajaks valmistuda!

Veendu, et Sinu grill on töökorras. Kindlasti on ka Sinul kodus üks truu ja ustav grill, mis on Sind ja Su pere ning sõpru pikka aega teeninud ja teile erakordseid maitseelamusi pakkunud. Kahjuks on ka grillidel oma eluiga, mis pika kasutusaja möödudes mingil hetkel läbi saab. Enne grillihooaja ametlikku algust on tark üle kontrollida, kas Sinu grill töötab veel nii nagu kunagi varasemalt või vajad hoopis uut grilli. Uue grilli valimine võib olla väga põnev, sest ka grillimaailmale on tehnoloogia areng hästi mõjunud ja pakkumisel on äärmiselt erineva välimuse, funktsioonide ja suurusega grille. Kindlasti leidub nende seas ka mõni grill, mis vastab just Sinu standarditele ja ootustele! Olgu siis selleks gaasigrill, keraamiline grill või hoopis suitsuahi.

Grilltarvikute ja -nõude olemasolu. Lisaks grillile on grillimiseks tarvis ka erinevaid tarvikuid: grillrestid, vardad, tangid, grill-labidas, puhastusharjad, süsi ja süütevahendid. Enne grillihooaja ametlikku algust veendu, et Sul on olemas ka grillimiseks vajalikud kvaliteetsed vahendid. Kontrolli, et grilltarvikutel ei esineks roostet ja et nad täidaks oma õiget funktsiooni. Öeldakse küll, et õige grill teeb pool tööd grillimeistri eest ära, ent sama olulised on ka abivahendid.

Mööbel, millel maitsvat einet nautida. Hubane ning maitsekas aiamööbel muudab olemise eriti mõnusaks. Mugavad aiatoolid või hoopis mõnus diivan terrassil, avar aialaud ning õdus aiavalgus teevad grillpeod veelgi nauditavamaks. Kvaliteetsesse aiamööblisse tasub investeerida, sest see muudab aia üldpilti, peab vastu pikki aastaid ja muudab grillpeo hubaseks. Sama oluline on ka aiavalgustus. Olgu aias väikesed päikesepatareidega laternlambid peenras, söögilaua kohal olev valgustuskett või maja külge kinnitatavad seinavalgustid - tähtis on valida sobiv variant lähtudes enda aia suurusest ja vajadusest.

Soojusta oma aed või terrass. Eesti heitliku ilmaga ei saa kunagi olla päris kindel, et soe õhk jääb meiega ka peale päikeseloojangut. Paratamatult muutuvad suve- ning kevadõhtud jahedaks ning tuleb vastu tahtmist külma eest tuppa põgeneda. Et grillipeost saaks võtta maksimumi, tasub soetada jahedamaks õhtuteks ideaalse abimehe: gaasilambi või elektrikiirguri. Kui soojalampidega hoolsalt ümber käia, siis peavad need vastu mitmeid aastaid - nii saab mõnusat olemist ning sõprade seltsis aja veetmist värskes õhus nautida vaatamata sellele, kas õues on soe või külm.

Kui tunned, et grillhooaja erakordseks õnnestumiseks oleks vaja lisaraha, siis tea, et Omaraha.ee saab Sulle alati abiks olla! Tutvu laenupakkumistega SIIN.


Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in