• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Ideid suvepuhkuseks nii päikese kui vihmaga, nii Eestis kui välismaal
15.06.2021

Ideid suvepuhkuseks nii päikese kui vihmaga, nii Eestis kui välismaal

Lõpuks on Eestimaale saabunud suvi – palavad ja päikeselised ilmad ning pikad soojad õhtud loovad tõelise suvetunde! Suvega koos saabub ka puhkuste aeg. Mis võiks olla parem, kui veeta oma puhkus reisides ja avastades uusi paiku või hoopiski võttes “aeg maha” ning nautides vabadust?! Omaraha toob Sinuni ideed, kuidas veeta oma suvepuhkust vääriliselt, vaatamata sellele, kas õues lõõmab päike või kallab vihma.


Randa!

Õige suvepuhkuse juurde käib loomulikult rannas käimine ja päevitamine. Paki oma ujumisriided, rannarätik, päikesekreem ja veepudel ning veeda üks päev rannas. Kui koduranda on suve jooksul külastatud juba piisavalt ning süda ihkab vahelduse järgi, siis on võimalus ka avastada Eestimaa teisi randasid. Rannapuhkust saab pikendada, kui mere- või järveäärsetel telkimisplatsidel ööseks telkima jääda või rentida endale kämping, sest mitmepäevane puhkus mere ääres võib olla kosutavam kui miski muu.

 

Sündmustele!

Lisaks rannamõnude nautimisele on Eestis lihtne sõita teistesse linnadesse ja nautida sealset suve. Suvekuude plaanide lahutamatuks osaks on mõne lemmikartisti kontserdi külastamine või mõnest vabaõhusündmust osa võtmine - olgu selleks festival, teemapäevad või avatud kodukohvikud. Suvised koosviibimised heade sõprade seltskonnas on alati see, mis loob emotsioone ja rohkelt mälestusi kogu eluks.

Loodusesse!

Eesti loodus kutsub! Inimesed, kes on palju reisinud välisriikides, on tihtipeale need, kes hindavad kodumaa loodust enim. Eesti rabarohkus, puhas õhk ja metsad on need, mis on eestlaste jaoks kalleim vara. Aina enam on erinevatesse looduskaunitesse kohtadesse loodud hubaseid metsamajakesi, kus nautida vaikust ning mõnusat Eesti loodust. Lisaks leidub igas maakonnas ka avastamisväärseid matkaradu ja lõkkeplatse. Võta suvest viimast!

Muuseumisse!

Küllap teab iga eestlane, et kuigi suvekuudel saame nautida ka soojust ja päikest, siis pikaaegsete suveplaanide tegemisel tuleb alati arvestada ka vihmasaju võimalusega. Sel puhul tulevad appi tubased tegevused. Näiteks on võimalus külastada mõnda muuseumit, kus veel käidud pole või minna kinno või teatrisse. Siiski on enamik välistegevustest sellised, mida vihma kiuste vihmakeepide- ja varjude abil hea tuju abiks siiski õues nautida saab.

Seiklema!

Ka aktiivse puhkuse armastajatele on Eestil pakkuda tegevust küllaga. Viimastel aastatel on üha rohkem populaarsust kogunud SUP-i laudadega sõitmine. See on lõbus ajaviide, mida saab harrastada nii meres, järves või ükskõik millises veekogus. Lisaks lõbule on tegemist ka korraliku füüsilise treeninguga. Veega seotud tegevusi on veel mitmeid - paadisõit järvel või vesirattaga vuramine mööda jõge kuuluvad vaieldamatult suvetegevuste hulka. Aktiivset puhkust, eriti koos lastega, on suurepärane veeta ka näiteks seikluspargis. Ronimine seikluspargi kõrgustes on ideaalne kooslus füüsilisest, ekstreemsest ja mängulisest tegevusest.

Reisile!

Tänu piirangute leevendamisele on nüüd ka üha rohkem võimalusi reisida Eestist väljapoole. Suviseid soojakraade saab mõnusalt nautida Vahemere-äärsetes riikides, mis on meist vaid mõnetunnise lennu kaugusel. Alati on võimalus sõita ka ise mööda Euroopa kiirteid - tangi auto kütust täis ja sõida, kuhu hing ihkab. Äge auto ringreis koos sõprade ja perega Euroopas on see, mis jääb meelde pikkadeks aastateks!

Kui tunned, et meelepäraseks reisiks või väljasõiduks on vaja lisaraha, siis tea, et Omaraha.ee saab Sulle alati abiks olla! Tutvu laenupakkumistega SIIN.


Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in