• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Kingiideed oluliste sündmuste tähistamiseks
03.01.2022

Kingiideed oluliste sündmuste tähistamiseks

Saajale tõsiselt head meelt valmistava kingituse leidmine on teinekord tõeline peavalu. On inimesi, kelle puhul tundub, et neil on justkui kõik juba olemas, ja on selliseid, kelle puhul kunagi ei tea, mis neile tegelikult meeldib või ei meeldi. Nii võib enne tähtpäevi tabada lootusetu masendustunne, sest aeg tiksub, aga häid kingiideid pole. Anname omalt poolt mõningaid mõtteid viie olulise sündmuse tähistamiseks.

Sünnipäevakink on kaunis žest tähtsale inimesele
Sünnipäev on väga isiklik tähtpäev ja isegi siis, kui sünnipäevalaps enda sõnul mingit kinki ei oota, on ilus teda südamlikult meeles pidada. Selliseks meelespidamise kingiks on näiteks kommikarp, tee-, kohvi- või tervislik meekomplekt, aga ka miks mitte praktiline termoskruus ning soe pleed. Lähedasemale inimesele isiklikumat kingitust otsides võiks soetada näiteks piletid talle meeldiva ansambli kontserdile, spordivõistlusele või teatrietendusele, naturaalset looduskosmeetikat, ehedat Eesti käsitööd või kinkige talle hoopis suurema seltskonna peale ammuigatsetud jalgratas, suusad või telefon.

Aastapäev kallimaga olgu eriline ja meeldejääv
Kohtumise, kihlumise, esimese suudluse või pulma-aastapäev on päev teile kahele. Seega oleks tore seda kahekesi ka tähistada – võimalus on minna näiteks restorani sööma ning üllatada kallimat kauni kingiga, olgu selleks käekell, ehe või lemmiklõhnaõli. Aga eriti rabav on loomulikult üllatusreis! Kaugemat reisi võiks küll pikalt ette planeerida, aga võimalus on ka teha lühem spontaanne linnapuhkus Rooma, Viini, Pariisi või Madriidi. Kohapeal saab nautida koosolemist, maitsvaid õhtusööke, põnevaid muuseumeid ning jalutuskäike. Kui aega napib, on kindlasti meeldejäävaks sündmuseks ka reis mõnele Eesti väikesaarele, Peipsi äärde ja Narva.

Parim sõbrapäev möödub koos sõpradega
Kõige vahvam sõbrapäev on muidugi selline, mille saab koos sõpradega veeta. Eriti praegusel kiirel ajal, kus inimesed suhtlevad omavahel pigem telefoni teel või sotsiaalmeedias ning armsate sõprade näodki hakkavad meelest minema. See ongi parim aeg korraldada üks tore pidu! Kutsu sõbrad endale külla ja kokake koos, minge spaasse mõnulema, rabamatkale värsket õhku nautima või rentige peosaal koos saunaga, kuhu saab mugavalt toidud-joogid tellida ning lihtsalt koos aega veeta. Sõbrapäev on igal aastal 14. veebruaril.

Ärgem unustagem naistepäeva ja meestepäeva!
Naistepäeval on au sees kõik naised ning meestepäeval on kena meeles pidada oma toredaid meessõpru. Mida aga neile kinkida? Naistele on suurepäraseks üllatuseks muidugi lilled – nii lõikelilledest kimp kui ka kaunis potilill, mis jääb saajat pikemaks ajaks rõõmustama. Praktiline, aga samas head meelt valmistav on kindlasti mõnus eestimaiste hõrgutistega kinkekott, kust leiab näiteks tüki juustu, kodust suitsusinki, tšilli- ja sibulamoosi, taimeteed, kuivatatud puuvilju, koogikesi, naturaalset mahla ja pudeli mulliveini/käsitööõlut. Endiselt on ka populaarsed kinkekaardid teatrisse, spaasse, kinno või miks mitte karti sõitma või sushikoolitusele! Rahvusvaheline naistepäev on 8. märtsil ja meestepäev 19. novembril.

Ilus traditsioon on pidada meeles emasid, isasid ja vanavanemaid
Üks keerulisemaid küsimusi on igal aastal, et mida kinkida emale, isale, vanaemale ja vanaisale. Tegelikult on ka nende jaoks kõige kallim kingitus aeg oma kallite laste ning lastelastega, mida aga järeltulevatel põlvedel kipub nappima. Kui aga oled seekord otsustanud postkaardi postitamise asemel leida mahti vanemate ja vanavanemate külastamiseks, oleks ilus midagi ka kaasa võtta. Lisaks lilledele ja tordile võiksid viia neile mõne vahva lauamängu, uue raadio, telefoni, võrkkiige, põneva raamatu või teatripiletid. Eestis tähistatakse emadepäeva mai teisel pühapäeval, isadepäeva novembri teisel pühapäeval ja vanavanemate päeva septembri teisel pühapäeval.

Kui vajad kingituste tegemiseks ja unistuste täitmiseks lisaraha, saab Omaraha.ee Sulle alati abiks olla. Tutvu Omaraha laenupakkumistega SIIN.

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in