• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Kuidas suvel soodsalt väljasõite teha?
01.06.2018

Kuidas suvel soodsalt väljasõite teha?

Kuidas suvel soodsalt väljasõite teha?

 

Juba pikemat aega on taevas säranud ere päike, ilmad on hommikust õhtuni soojad ja suvi ei tundu mitte lõppevat! Teisisõnu on ideaalne aeg, mil planeerida üht korralikku kodumaist väljasõitu ja võtta kestvatest suveilmadest viimast juba varakult! Väljasõit ei pea aga ilmtingimata tähendama suurt väljaminekut. Selleks, et sõidud saaksid tehtud kokkuhoidlikult, panime blogisse kirja mõned nipid. Loe lähemalt!

 

1. Aja sõbrad kokku!

Mitte ainult pole seltsis segasem ja lõbusam, vaid ühtlasi saad suurema kambaga väljasõite tehes kütuse pealt päris korraliku kopika säästa. Lisaks hajuvad ka muud kulud grupiti reisides märkimisväärselt – näiteks võid otsida kõiksugu grupisoodustusi, mida varieeruvad ööbimiskohad ja atraktsioonid pakuvad.

2. Mõnusad piknikud

Eriti korralik (ja pika aja peale väga tõhus) raha säästmise nipp on restoranides söömise asemel omad toidud kaasa võtta-küpsetada ja päris omaenda välirestoran püsti ajada! Mitte küll otseses mõttes, aga kui pakid kokku kauni ja rikkaliku piknikukorvi ning sõidad selle ja sõpradega keset külluslikku rohelust, saad veel erilisemagi kogemuse kui restoranis.

 3. Tasuta atraktsioonid

Selle asemel, et käia turistidest ja muudest huvilistest pungil atraktsioonide juures, on soodsam külastada tasuta eestimaiseid sihtkohti, mis on täpselt samal viisil põnevad ja mõtteainet pakkuvad: matkarajad, rabad, vaateplatvormid, tasuta näitused jpm!

4. Looduslähedane ööbimine

Kallid hotellid-motellid võib looduskesksel väljasõidul täielikult mõtteist visata – miks mitte võtta kaasa paar telki ja luua hoopis hubasem ja maalähedasem ööbimismiljöö? Lõkke ümber lugude vestmine ja loodust lähemalt tundma õppimine on meie kodumaal ju peaaegu et kohustuslikud.

5. Kui sõidad üksinda…

Omapäi retkel käies on muidugi kõige soodsam viis minna hääletamisteed pidi; kuigi ooteajad võivad venida, saad transporti täiesti tasuta ja leiad endale potentsiaalselt uusi ja põnevaid sõpru-tuttavaid! Lisaks on see kõige efektiivsem viis leida end kärmes korras põnevate seikluste keskelt, kuna mugavustsoonist veab hääletamine Sind kindlasti eemale. Kui hääletamine pole Sinu jaoks, siis jahi ühistranspordi sooduspakkumisi.

 

Soovime Sulle ja sõpradele unustamatuid suveseiklusi!

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in