• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Olgu pühad rahulikud ja targad!
29.12.2020

Olgu pühad rahulikud ja targad!

Omaraha soovib, et saaksid pühade ajal võtta hoo argitempost maha, nautida kõige lähedasemate seltskonda ning kinkimisrõõmu. Märka ilusaid inimesi ja tähistamist väärt hetki enda ümber ning kingi endale meelerahu teadmisest, et peagi algav uus aasta saab vaid Sinu unistuste täitumisele veelgi hoogu juurde anda!


Mööduv aasta meie kõigi jaoks üllatav ja väljakutseid pakkuv. Tea, et Omaraha on Sulle ja Sinu lähedastele olemas ka kõige raskematel hetkedel ning koos leiame parima võimaliku lahenduse igale keerulisele olukorrale.

Uue aasta tulek tähistab alati uusi alguseid ja uute võimaluste tekkimist. Aasta alguses on meil kõigil unistused, millega soovime uuel alanud aastal tegeleda. Olgu selleks kaalulangetusprogramm personaaltreeneriga, koduremont, investeering uude hobisse või uue sõiduvahendi soetamine - Omaraha saab tulla appi unistuste täitumisel! Siiski paneme ka südamele, et laenamise põhitala on vastutustundlikkus. Oluline on enne laenu võtmist hoolikalt kaaluda, kas laenu võtmisega kaasnevad kohustused on jõukohased ning kas laenu võtmine aitab jõuda soovitud tulemuseni.

Omaraha läbi klientide silmade. Meie jaoks on kõige tähtsam klientide heaolu. Sellepärast koostasime sügisel rahuloluküsitluse, et teada, mida kliendid meie juures enim hindavad. Omarahaga koostöös väärtustavad meie kliendid enim vastutulelikkust ja usaldust. Paindlikkus ja personaalne lähenemine on meie väärtused, mille kallal teeme igapäevast tööd, et pakkuda veelgi paremat kliendikogemust.

Siin on mõned väljavõtted toredate klientide tagasisidest:
• “Kus häda kõige suurem, seal Omaraha kõige kiirem!”
• “Hindan meeldivat suhtlust”
• “Kiire, mugav ja turvaline teenus!”
• “Vastutulelik ja aus”
• “Kõik on arusaadav”
• “Kiire ja paindlik lahendus”

Suur tänu kõikidele klientidele usalduse ja koostöö eest!
---

Omaraha.ee viib omavahel kokku need Eesti inimesed, kes soovivad laenu võtta ja need, kes soovivad oma pangaarvel niisama seisva raha tulu teenima panna. Kui soovid Omaraha abi oma unistuste täita, siis loe kindlasti ka siit, millele tuleb laenu võttes kindlasti tähelepanu pöörata.

Kui soovid Omaraha abi oma unistuste täita, siis loe kindlasti ka siit, millele tuleb laenu võttes kindlasti tähelepanu pöörata. 

Omaraha soovib meeleolukat vana-aasta lõppu ning õnnelikku uut aastat! Püsigem terved ja hoitud!

 

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in