• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Otsid uut hobi? Siin on 7 ideed, millega sel sügisel alustada!
27.08.2024

Otsid uut hobi? Siin on 7 ideed, millega sel sügisel alustada!

Suvepuhkus on möödunud kuumalt, aktiivselt ja mõnusalt, ent ilmad muutuvad aina jahedamaks ning õues tegutsemist jääb vähemaks. Ei maksa siiski lasta meeleolul ja aktiivsusel langeda, sest ka sügisel on palju põnevaid tegevusi, millega tasub tegeleda!


Eesti rahva uus rahvussport on padel
Lihtne ja meeleolukas reketispordiala padel on muutunud sõna otseses mõttes eestlaste uueks rahvusspordialaks, mida harrastavad igas vanuses ning igasuguses füüsilises vormis inimesed. Padel ei nõua eelnevat reketispordiala kogemust, vaid hoopis trenni tulles tuleb võtta kaasa hea tuju ning toredad mängukaaslased, sest padelit mängitakse paarismänguna. Tegemist on ühe kaasahaaravama reketispordialaga maailmas.


Muuseumikaart – kohustuslik igale muuseumihullule

Muuseumikaart on Eesti muuseumi ühispilet, millega saab aasta jooksul piiramatult külastada üle 100 muuseumi ja elamuskeskuse ning enam kui 500 näitust. See tähendab piiramatult kultuurielamusi! Liitunud on kõik külastajate lemmikud, näiteks Kumu kunstimuuseum, Lennusadam, Tallinna teletorn ja Eesti Rahva Muuseum, mis tähendab, et kaart tasub end ära väga kiirelt. NB! Muuseumikaart on keskkonnasäästlik, sest on vaid digitaalne. Muuseumikaart on isikupõhine – kui oled kaardi maha unustanud, siis näita oma isikut tõendavat dokumenti ja pääsed samuti muuseumi.

 

Tantsimine mõjub hästi nii vaimsele kui ka füüsilisele vormile

Mõned lihtsad, ent elegantsed liigutused tantsupõrandal võivad avada uusi võimalusi ning panevad end hästi tundma. Olgu tegu valsi, quickstepi, rumba, samba, salsa, bachata või tangoga – tantsukursus on piisav füüsiline koormus ning sammude õigesti väljatulek tõeline nauding. Tantsukursuseid korraldatakse nii neile noortele ja eakatele, kellel varasem tantsukogemus täiesti puudub, aga edasijõudnutele, kes tahavad oma seniseid oskuseid lihvida või soovivad mõne uue stiili selgeks saada.

Kursused rohenäppudele 

Suvel rauta rege, vankrit paranda talvel... ehk siis sügis ja talv on õige aeg süvendatult ette võtta aianduskursused, mis on mõeldud kõigile, keda teeb õnnelikuks sõrmede mulda pistmine, lilled ja/või maitsvad viljad. Näiteks Pärnumaa Kutsehariduskeskus korraldab laia valikut aianduskursuseid alates terrassiaia, haljasalade ja nõiaaia loomisest kuni lillemuru rajamise ning maitsetaimede kasvatamiseni. Ole ainult julge ja vali enda jaoks kõige ligitõmbavam ala välja!

 

Tsiklisõiduks on hea iga päev...
... ja sama lugu on mootorrattakursustega, sest enne kaherattalise selga ronimist on mõistlik end osavaks koolitada. MotoKirg koolitused sobivad igale mootorratturile, vahet pole, kas oled load saanud „eile” või sõitnud juba terve igaviku. Arenguruumi on kõigile, sõltumata oskuste tasemest. Koolitusel harjutatakse igapäevaselt kasutatavaid sõiduvõtteid, aga lihvitakse ka tsikliga sõitmise võtteid ohuolukordades. Aga kui Sul A-kategooriat veel ei ole, siis jõuad kenasti enne lume tulekut mitu kuud mootorrattajuhi koolitustel käia ning juba uuel suvel saad end maanteedel ja metsaradadel proovile panna.

 

Tasuta koolitused täiskasvanutele
VÕTI programm on Euroopa Sotsiaalfondist toetatav tegevus, mis keskendub täiskasvanuharidusele ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumisele – ja neid pakkumisi on vägevalt, tuleb ainult leida enda jaoks see õige ning alustada kooliteed. Omanda uusi teadmisi arvutioskusest, kinnisvarahaldusest ja õmblemisest kuni keevitus- ja metallitöödeni.

 

Ainus töö, mis toidab, on söömine
Ehk on just kokkamine või küpsetamine see, milles tahaksid uusi teadmisi saada ning end proovime panna? Maailma maitsed alates araabia toidukultuuri avastamisest kuni itaalia ja prantsuse roogadeni on põnev retk toidumaailmas ning sobib nii suurele kui ka väikesele kokkajale. Valik on lai, tuleb vaid otsustada!

 

Kui vajad unistuste täitmiseks, tervema elu elamiseks ja uute oskuste omandamiseks lisaraha, saab Omaraha.ee Sulle alati abiks olla. Tutvu Omaraha laenupakkumistega SIIN.

 

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in