• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Prosím Vás je tu vôbec niekto kto sa do tejto firmy aj dovolal ???
Celý mesiac len odkazovka….
Platbu som spravila pred 4 dňami a do dnes žiadne potvrdenie , ani len ochota sa nato pozrieť.
Posielaju mi len generované maily.
Aké máte skúsenosti? Nejaký kontakt na vedenie ???
Ďakujem
zanet0205
zanet0205
Prosím Vás je tu vôbec niekto kto sa do tejto firmy aj dovolal ???Celý mesiac len odkazovka….Platbu som spravila pred 4 dňami a do dnes žiadne potvrdenie , ani len ochota sa nato pozrieť.Posielaju mi len generované maily.Aké máte skúsenosti? Nejaký kontakt na vedenie ???Ďakujem
Ja mám taký istý problém, napíšem kde chcem zaúčtovať platbu, ale odpíše sa len generovaným
mailom
Alzbeta1987
Alzbeta1987
Mne uz dva tyzdne platbu nepotvrdili a len mi narastaju uroky, pritom som im poslala aj potvrdenie o.prevode. Uplna ignoracia z ich strany, na otazky neodpovedaju :( ja u vobec neviem ako to riesit, ci mam zverejnit celu kominikaciu, ci oslovit nejakeho pravnika, je tu takych ludi viac co maju.podobny problem ?
zanet0205
zanet0205
Mne zatial vzdy odpovedali, skontrolujte si, ci ste zadali zahranicnu platbu, alebo ci vam to vo vasom internetbankingu hned vygenerovali ako zahranicne cislo uctu. Ak ste to napisali spravne a aj do kolonky prijimatel ste spravne napisali BIC kod, automaticky by vam nemal ist vypisat variabilny symbol. Ten vpisujete do kolonky referencie a na zaciatku aj konci musi byt lomitko. Takto nejak /VS111111/ inak vase variabilne cislo nezaregistruju a potom nevedia na koho virtualny ucet maju peniaze pripisat.
Sashaana
Ja som si to zistovala vo svojej banke este pred uskutocnenim platby, nechcela som riskovat, zeby som zbytocne prisla o prachy. Peniaze mi prisli na virtualny ucet hned na druhy den..
Sashaana
Ok to chapem, ale aj ked by som zadala zly VS, tak snad vedia pridelit platbu podla cu odosielatela, sumy, mena majitela odosielajuceho uctu, sumy…. aj ja pracujem v internetovom obchode a neraz sa stane, ze sa klient pomuyli pri zadavsni VS, to vsak neznamena, ze mu platbu nepridelime. V tejto firme jednooznacne chyba slusne a profesionalne jednanie. Na otazky apsolutne ale apsolutne neodpovedaju. Musite poslat 7 mailov aby odpovedali generovanou spravou alebo ze cakaju na odpoved z Estonska, samy nevedia odpovedat asi, nemyslim o platbe, to chapem,ze musi potvrdit centrala, kedze oni nemaju pravomoc, ale oni neodpovedaju vobec na nic, smeju sa klientovi do oci. Taku ignoraciu som v zivote nikde inde nezazila. Co sa tyka telefonu ten vobec ale vobec nezdvihaju. Preposlem Vam komunikaciu s nimi ???? Jednoznacny vysmech, od nich netreba cakat nic , ziadnu odpoved akurat tak inkfart. Mesiac je uz dost dlha doba. Musia byt nezaskoleny, nevedia pracovat s klientmi vobec si ich nevazia. Ved oni z nas ziju a este sa nam smeju :( uz nikdy viac
zanet0205
zanet0205
Ok to chapem, ale aj ked by som zadala zly VS, tak snad vedia pridelit platbu podla cu odosielatela, sumy, mena majitela odosielajuceho uctu, sumy…. aj ja pracujem v internetovom obchode a neraz sa stane, ze sa klient pomuyli pri zadavsni VS, to vsak neznamena, ze mu platbu nepridelime. V tejto firme jednooznacne chyba slusne a profesionalne jednanie. Na otazky apsolutne ale apsolutne neodpovedaju. Musite poslat 7 mailov aby odpovedali generovanou spravou alebo ze cakaju na odpoved z Estonska, samy nevedia odpovedat asi, nemyslim o platbe, to chapem,ze musi potvrdit centrala, kedze oni nemaju pravomoc, ale oni neodpovedaju vobec na nic, smeju sa klientovi do oci. Taku ignoraciu som v zivote nikde inde nezazila. Co sa tyka telefonu ten vobec ale vobec nezdvihaju. Preposlem Vam komunikaciu s nimi ???? Jednoznacny vysmech, od nich netreba cakat nic , ziadnu odpoved akurat tak inkfart. Mesiac je uz dost dlha doba. Musia byt nezaskoleny, nevedia pracovat s klientmi vobec si ich nevazia. Ved oni z nas ziju a este sa nam smeju :( uz nikdy viac
Skuste napisat po anglicky sem info@omaraha.ee
Sashaana
Sashaana
Dakujem, skusim.
zanet0205

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in