Ako prevediem peniaze na svoj virtualni ucet .?pomozte mi prosim vas
Otapuli
Otapuli
Ako prevediem peniaze na svoj virtualni ucet .?pomozte mi prosim vas
Dobrý deň,
ak chcete zaplatiť treba postupovať nasledovne
- zadajte zahraničný / SEPA prevod
- sumu pošlete na bankový účet spoločnosti Finzo; názov príjemcu: Finzo OÜ; názov banky: SEB Pank (Estónsko)
- účet príjemcu: IBAN: EE541010220242170225
- SWIFT (BIC): EEUHEE2X
- okrem toho je nutné uviesť referenčné číslo, teda Váš variabilný symbol, ktorý nájdete v ponuke k prevodu v odkaze https://finzo.sk/sk/ucty/prevod/
Finzo.sk
Dobrý deň prajem.CHcem požiadať o pôžičku od spol.finzo.Zaregustrovala som sa,no keď žiadam o úver,stale mi vypíše,ze nie je ukončená registrácia.Pritom mi stále vypíše,ze pod daným Meno,op,a Rc je registrácia vedená.ProsimVas poraďte ako postupovať ďalej.V veľmi pekne ďakujem. Maria Brozmannova
Brozmar2774
Dobrý deň prajem.CHcem požiadať o pôžičku od spol.finzo.Zaregustrovala som sa,no keď žiadam o úver,stale mi vypíše,ze nie je ukončená registrácia.Pritom mi stále vypíše,ze pod daným Meno,op,a Rc je registrácia vedená.ProsimVas poraďte ako postupovať ďalej.V veľmi pekne ďakujem. Maria Brozmannova
Brozmar2774
Brozmar2774
Dobrý deň,
prejdite na finzo.sk, vpravo hore kliknite na prihlásiť a zadajte Vaše užívateľské meno. Kliknite na „Zabudli ste heslo?“.
Možnosť nastavenie nového hesla Vám príde na Váš e-mail. Nasledujte inštrukcie v e-maile.
Následne sa prihlásite na svoj existujúci Finzo účet a môžete pokračovať v žiadosti o pôžičku.
Finzo.sk