Mam podanu ziadost o uver 200eur,zatial sa s nou nic nedeje,ako mam postupovat.
pise mi
Máte nepodpísanú alebo zrušenú žiadosť o pôžičku. Kliknite tu pre podpis alebo zrušenie
Vaša registrácia nebola úspešne dokončená kliknite tu pre pokračovanie.
Dakujem
Betty5
pise mi
Máte nepodpísanú alebo zrušenú žiadosť o pôžičku. Kliknite tu pre podpis alebo zrušenie
Vaša registrácia nebola úspešne dokončená kliknite tu pre pokračovanie.
Dakujem
Betty5
Mam podanu ziadost o uver 200eur,zatial sa s nou nic nedeje,ako mam postupovat.pise mi Máte nepodpísanú alebo zrušenú žiadosť o pôžičku. Kliknite tu pre podpis alebo zrušenieVaša registrácia nebola úspešne dokončená kliknite tu pre pokračovanie.Dakujem
Dobrý deň,
prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a dokončite registráciu.
Finzo.sk
PatrikK
ako ju mam dokoncit?
Betty5
Dobrý deň,
registrácia prebieha nasledovne
- vyplniť registračný formulár na finzo.sk
- schváliť VOP a rámcovú zmluvu
- poslať scan (fotografiu) oboch strán občianskeho preukazu (iba občan s ID vydaným na území SR)
- zažiadať si o pôžičku a zadať IBAN číslo účtu, kam Vám máme zaslať peniaze
- žiadateľ má založený účet na Slovensku na svoje meno (prípadne dispozičné právo k inému účtu)
Finzo.sk
Dobrý deň chcela by som sa spýtať bola mi schválená pôžička ktorú som dala previesť do banky priamo chcem sa spýtať kedy mi naskocia korunky na účet prevod bol uskutočnení dnes večer …Ďakujem za odpoveď
Natalyy15
Natalyy15
Dobrý deň chcela by som sa spýtať bola mi schválená pôžička ktorú som dala previesť do banky priamo chcem sa spýtať kedy mi naskocia korunky na účet prevod bol uskutočnení dnes večer …Ďakujem za odpoveď
Dobrý deň,
pri žiadosti o pôžičku ste nechali zaškrtnuté „Priamo do banky“. Peniaze Vám boli odoslané na Váš účet. Medzibankový prevod trvá 1 až 2 pracovné dni.
Finzo.sk