5 dni preslo odkedy som zadala ziadost a dnes rano som to mala takmer naplnene a jednoducho mi to vymazali. Teraz mi pride sprava ze mam zadat novu ziadost a na to dalsia sprava ze mam zadat vyssi urok a zas mam len nenaplnenu pozicku to co je za system ? Zas mam cakat dva tyzdne. Ako je mozne ze ta ziadost zmizla ??
evula88
Je tu niekto kto ma nejaku skusenost zaciatkom roka som brala a bolo vsetko OK. Teraz to je velmi divne. Odpisali mi ze mam zadat novu ziadost a peniaze mi odoslu este dnes. Tak to som teda zvedava ako napravia svoju chybu !
evula88
evula88
Je tu niekto kto ma nejaku skusenost zaciatkom roka som brala a bolo vsetko OK. Teraz to je velmi divne. Odpisali mi ze mam zadat novu ziadost a peniaze mi odoslu este dnes. Tak to som teda zvedava ako napravia svoju chybu !
Dobrý deň,
máte Neukončené žiadosti o pôžičku. Stav pôžičky nájdete tu https://finzo.sk/sk/pozicky/pozicky/
V prípade nenaplnenia sa žiadosť automaticky zruší po uplynutí lehoty.
Finzo.sk
Dnes sa to zopakovalo. nic som nerusila a na nic neklikala.
evula88
evula88
Dnes sa to zopakovalo. nic som nerusila a na nic neklikala.
Dobrý deň,
máte Neukončené žiadosti o pôžičku. Stav pôžičky nájdete tu https://finzo.sk/sk/pozicky/pozicky/
Finzo.sk
Mne sa to stalo tiež, systém svojvoľne vymazal moju žiadosť tesne pred naplnením. Dnes som zadávala znovu žiadosť. Tento týždeň už 10-ty krát. Pred naplnením proste zmizne. A keď napíšem na podporu posielajú automatické odpovede. Naposledy mi prislúbili že situáciu preveria a opakuje sa to znovu a znovu. Človek si chce požičať peniaze pretože ich potrebuje a nie aby každý deň zadával znovu žiadosť a donekonečna sa vymazávala. Takto s ak tej pôžičke nedopracujem asi nikdy.
Hermine
Hermine
Mne sa to stalo tiež, systém svojvoľne vymazal moju žiadosť tesne pred naplnením. Dnes som zadávala znovu žiadosť. Tento týždeň už 10-ty krát. Pred naplnením proste zmizne. A keď napíšem na podporu posielajú automatické odpovede. Naposledy mi prislúbili že situáciu preveria a opakuje sa to znovu a znovu. Človek si chce požičať peniaze pretože ich potrebuje a nie aby každý deň zadával znovu žiadosť a donekonečna sa vymazávala. Takto s ak tej pôžičke nedopracujem asi nikdy.
Dobrý deň,
za technickú chybu sa ospravedlňujeme. Situáciu riešime, prosíme o trpezlivosť.
Finzo.sk
Hermine
….ano asi tak, a na ziadne z tych dvoch cisel sa nedovolate…. ktore tu maju zadane. pozicka mi presla, ale musela som zadat maximalny urok a len na pol roka a mensiu sumu ako som potrebovala. cize ide im o co najvyssi urok asi, a preto sa pytam , ci nejaka z tych ziadosti ktore tu figuruju v zozname je naozaj realna,,,,E. cize nejake peniaze mi dorazili ale o 200 eur menej ako som povodne pozadovala, a tiez tyzden som stravila s klikanim a podpisovanim novych ziadosi… cirkus humberto
Naozaj je to ako cirkus. Po tom ako mi týždeň vymazávali žiadosti, dnes mi naskočila pôžička 60e ktorú som ani nežiadala a už vôbec nepotvrdzovala. A odpoveď som dostala samozrejme automatickú, že mám pôžičku schválenú a odoslanú na účet. Bez toho aby som to potvrdila. A samozrejme čo?? NEDÁ SA TO ZRUŠIŤ..tak ďakujem
Hermine
Hermine
Naozaj je to ako cirkus. Po tom ako mi týždeň vymazávali žiadosti, dnes mi naskočila pôžička 60e ktorú som ani nežiadala a už vôbec nepotvrdzovala. A odpoveď som dostala samozrejme automatickú, že mám pôžičku schválenú a odoslanú na účet. Bez toho aby som to potvrdila. A samozrejme čo?? NEDÁ SA TO ZRUŠIŤ..tak ďakujem
Dobrý deň,
pri Vašej žiadosti o pôžičku došlo k technickej chybe a bola Vám aktivovaná nižšia suma ako ste žiadali. Chybu sme odstránili.
Nastavili sme Vám nové limity pôžičky. Zadajte žiadosť o pôžičku tu https://finzo.sk/sk/pozicky/ziskatuver/
Za spôsobený problém sa ospravedlňujeme.
Finzo.sk