• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Vcera mi prislo skore ze mam 660 a ze mam predschvalenu pozicku mam aj zmluvu a zrazu dnes mam skore mensie neviem co sa to deje ale je to somarina riadna neviem preco system toto píše
Renca2561
Renca2561
Vcera mi prislo skore ze mam 660 a ze mam predschvalenu pozicku mam aj zmluvu a zrazu dnes mam skore mensie neviem co sa to deje ale je to somarina riadna neviem preco system toto píše

Dobrý deň,

na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz bolo Vaše skóre znížené. Momentálne Vám nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Je to somarina vas system blbne riadne najprv sa, vcera, zaregistrujem skore, mam hned 660 a zrazu rano padlo na 500 to co ma byt este, skor ako som zašla výpisy 2 tak, mi prisla sprava schválená pôžička a potom rano vsetko zrušené budem sa stazovat na to lebo sama viem ze nemam rad nic v registroch tak neviem, koho tu vodite za nos
Renca2561
Renca2561
Je to somarina vas system blbne riadne najprv sa, vcera, zaregistrujem skore, mam hned 660 a zrazu rano padlo na 500 to co ma byt este, skor ako som zašla výpisy 2 tak, mi prisla sprava schválená pôžička a potom rano vsetko zrušené budem sa stazovat na to lebo sama viem ze nemam rad nic v registroch tak neviem, koho tu vodite za nos

Dobrý deň,

skóre Vám bolo znížené na základe prijatých dokumentov a po preverení databáz.

Finzo.sk
PatrikK
Nejde mi to. Ani potvrdzovaci mail mi neprisiel.
Talpy
Talpy
Nejde mi to. Ani potvrdzovaci mail mi neprisiel.

Dobrý deň,

nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku. E-mailovú adresu máte potvrdenú.

Finzo.sk
PatrikK

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in