• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Katka1995

Dobrý deň,

Vaše skóre je nízke pre získanie pôžičky.

Finzo.sk
PatrikK
Dobry den chcel by som sa spytat ze mam nove cislo uctu a potreboval by som ho tu zmenit ako sa to prosimvas da? Dakujem
Matej9129
Matej9129
Dobry den chcel by som sa spytat ze mam nove cislo uctu a potreboval by som ho tu zmenit ako sa to prosimvas da? Dakujem

Dobrý deň,

pošlite nám IBAN do správy.
Prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
dobry den, podnikam uz vyse roka a pol mam zaroven podane danove priznanie. po zadani ziadosti som mal skore 600 a stale mi neukazuje moznost pozicky. Buduci tyzden mi maju odberatelia vyplatit faktury lenze zo stranky sa neda nic dozvediet a odpoved na otazku,ci mi naslenovanie danoveho priznania pomoze navysit skore nechodi uz dva dni. surne clovek potrebuje len 250 e a taketo natahovacky. Zbytocne reklamy ze ide o rychle vybavenie. aj quatro poskytne uver rychlejsie
Sevcik
dobry den ako si mam zvisit skore
igorkoferto
Sevcik
dobry den, podnikam uz vyse roka a pol mam zaroven podane danove priznanie. po zadani ziadosti som mal skore 600 a stale mi neukazuje moznost pozicky. Buduci tyzden mi maju odberatelia vyplatit faktury lenze zo stranky sa neda nic dozvediet a odpoved na otazku,ci mi naslenovanie danoveho priznania pomoze navysit skore nechodi uz dva dni. surne clovek potrebuje len 250 e a taketo natahovacky. Zbytocne reklamy ze ide o rychle vybavenie. aj quatro poskytne uver rychlejsie

Dobrý deň,

nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
igorkoferto
dobry den ako si mam zvisit skore

Dobrý deň,

momentálne Vám nevieme navýšiť skóre a poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in